Çözüldü 1.18 sürümde GroupManager'de Hex Renk Kodlarını Nasıl Kullanırım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DrSng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 745
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DrSng

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar, 1.18 Sürümde GroupManager yükledim ve düzenlemeye çalışıyorum.
Bildiğiniz üzere Minecraft temel olarak sınırlı bir renk çeşitliliği sunuyordu yeni güncellemelerle değişti bu ancak GroupManager üzerine ekleyemedim.
Bu sınırlı renk çeşitliliğini artırmak için neler yapabilirim?
Teşekkürler..

Son düzenleme:
Groupmanager derken tam nerede açabilir misin?
Chatteki prefix için istersen essentials configden chat özelliğini açabilirsin.
Tabdaki için ise hex ile alakalı bir açıklamaları yok büyük ihtimalle desteklemiyor olabilir hex ekleyince taglar nasıl gözüküyor ss atabilir misin?

Merhabalar, 1.18 Sürümde GroupManager yükledim ve düzenlemeye çalışıyorum.
Bildiğiniz üzere Minecraft temel olarak sınırlı bir renk çeşitliliği sunuyordu yeni güncellemelerle değişti bu ancak GroupManager üzerine ekleyemedim.
Bu sınırlı renk çeşitliliğini artırmak için neler yapabilirim?
Teşekkürler..
groupmanager kullanmayin artık 2 yıldır güncelleme gelmiyor luckpermsden devam edin

groupmanager kullanmayin artık 2 yıldır güncelleme gelmiyor luckpermsden devam edin
hangisi daha kolay olur? onda bu dediğim sistemler mevcut mudur? mesela oyuncuların yazısı kendi seçtiğim tonda bir gri olsun istiyorum.

Groupmanager derken tam nerede açabilir misin?
Chatteki prefix için istersen essentials configden chat özelliğini açabilirsin.
Tabdaki için ise hex ile alakalı bir açıklamaları yok büyük ihtimalle desteklemiyor olabilir hex ekleyince taglar nasıl gözüküyor ss atabilir misin?
Chat için sormuştum soruyu belirtmeyi unutmuşum :D. Oyuncuların yazdığı açık gri olsun istedim ama kendi seçtiğim tonda, viplerse beyaz olup biraz daha önde olması hoş olur dedim. Aşırı renk göz yorup boğar fikrindeyim.
Tab için titlemanager kullandım. daha henüz orada yetkili renkleri tagları falan nasıl düzenlenir araştırmadım. ilk chat kısmını yetkileri halledip ora geçmek daha iyi olur gibi geldi.

Merhabalar bunun için ben olsam sizin yerinizde direkt olarak lpc ve luckperms kullanırdım çünkü her ikisinin de hex kodları için desteği mevcut hex kodları ile kolayca metin veya kelime oluşturmak için ise size bir site önereceğim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu site sizin işinizi her türlü çözecektir iyi çalışmalar

chatmanager varsa illa vardır sunucuda reklamları ve küfürleri engelliyor LPC'ye gerek yok
Merhabalar bunun için ben olsam sizin yerinizde direkt olarak lpc ve luckperms kullanırdım çünkü her ikisinin de hex kodları için desteği mevcut hex kodları ile kolayca metin veya kelime oluşturmak için ise size bir site önereceğim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu site sizin işinizi her türlü çözecektir iyi çalışmalar

Lucky Perms kullanmaya karar verdim. Güncel Pluginler kullanmak daha sağlıklı olucaktır. Teşekkürler yardımlarınız için.

TAB desteği için TAB plugini ve Nametag EDIT kullanabilirsin.
Nametag edit biraz meşakatli ama güzel. TAB hiç kullanmadım fakat hex desteği olduğunu biliyorum.

luckperms kullanın groupmanager eski bi eklenti. Ayrıca luckperms kullanıyorsanız LPC eklentisi ile chattaki görünümü özelleştirebilisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl