Çözüldü 1.18 skyblock sunucusu açacagız sizce tutar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CenturisNetwork

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Tutar mı derken oyuncular 1.18i mi yoksa 1.16 sunucuyu mu tercih eder onu soruyorum. İlginiz için teşekkürler.

Valla hocam o sizin yapacağınız sunucuya bağlı ben mesela 1.8 tabanlı skyblock açmayı düşünüyorum.

Ben açtım şuan yapım aşamasında yüzde olarak hisse satışı yaparım eğer projemi beğenirseniz

Tutar mı derken oyuncular 1.18i mi yoksa 1.16 sunucuyu mu tercih eder onu soruyorum. İlginiz için teşekkürler.
minecraft kitlesinin çoğu pc si 1.18 i kasabiliyor o yüzden 1.17 veya 1.16.5 uygundur çünkü 1.18.2 çoğu özellik geldigi için çoğu kişinin oyununu kastırıcaktır iyi forumlar :))

ben hala 1.8 yanayım.

minecraft kitlesinin çoğu pc si 1.18 i kasabiliyor o yüzden 1.17 veya 1.16.5 uygundur çünkü 1.18.2 çoğu özellik geldigi için çoğu kişinin oyununu kastırıcaktır iyi forumlar :))
Herhangi bir dünya olmayacağı için kasma sorunu olmayacaktır diye düşünüyorum

Eğer güzel ve kaliteli BUGsuz sunucu açarsan tutar.Bide tabi reklam verirsen tutar.

Eğer güzel ve kaliteli BUGsuz sunucu açarsan tutar.Bide tabi reklam verirsen tutar.
Teşekkürler yorumun için ☺

reklam değil adam bana ulaşın diye konu açmış??
Pek o yanlı bir konu değildi ama paketimiz hazırda bulunuyor

Ben açtım şuan yapım aşamasında yüzde olarak hisse satışı yaparım eğer projemi beğenirseniz
Ortağımız bulunuyor, üzgünüm.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yabancı sunucuların çoğu kaynak paketli olarak açılıyor ve TR Sunucularıda yavaş yavaş kaynak paketli olarak açıyolar. Bu tarz yeni kozmetikler , kılıçlar , şapkalar , ekleyerek oyunu daha eğlenceli ve yenilikci hale getiriyorlar. bu tarz bir sunucu açarsan kesinlikle ilgi çekeceğini ve tutacağını düşünüyorum. ItemsAdder eklentisini kullanabilirsin. örnek kozmetikler :).
1656376068396.png
1656376116898.png
1656376174295.png

Yabancı sunucuların çoğu kaynak paketli olarak açılıyor ve TR Sunucularıda yavaş yavaş kaynak paketli olarak açıyolar. Bu tarz yeni kozmetikler , kılıçlar , şapkalar , ekleyerek oyunu daha eğlenceli ve yenilikci hale getiriyorlar. bu tarz bir sunucu açarsan kesinlikle ilgi çekeceğini ve tutacağını düşünüyorum. ItemsAdder eklentisini kullanabilirsin. örnek kozmetikler :).
Ekli dosyayı görüntüle 204443Ekli dosyayı görüntüle 204444Ekli dosyayı görüntüle 204445
oo kral gelmiş uzun zamandır piyasda yoktu

Ekli dosyayı görüntüle 204443Ekli dosyayı görüntüle 204444Ekli dosyayı görüntüle 204445
Sunucuda kanatlar yok fakat özel bosslar ve itemlar var. Teşekkürler ilginiz için.

Şahsen tercihim 1.16.5'ten yana. Çünkü çoğu oyuncunun bilgisayarı 1.18'i kaldıramayabiliyor. Bu sunucu ile değil Minecraft ile alakalı. Ayrıca çoğu eklenti 1.16.5'te sorunsuz çalışıyor ve TexturePack olayını 1.16.5'te de yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl