1.18.2 ye geçtiğimden beri görüntü hataları alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

BAŞLIKTADA YAZDIĞIM GİBİ 1.18.1 SÜRÜMÜNE KADAR GAYET GÜZEL OYNUYORDUM HİÇ BİR SIKINTIM YOKTU ANCAK NE ZAMAN 1.18.2 YE GEÇTİM BU HATA İLE KARŞILAŞMAYA BAŞLADIM.
OYUNU SİL GERİ YÜKLE YAPTIM TEXTURE PACKSİZDE DENEDİM AMA HİÇ BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM ÖYLEKİ TÜM TÜRKÇE İNGİLİZCE FORUMLARA BAKTIM AMA AYNI HATAYI YAŞAYAN 1 KİŞİ DAHA GÖREMEDİM BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR ?
HEM TEK OYUNCULU HEM DE ÇOK OYUNCULUDA YAŞIYORUM TAMAM ÇOK RAHATSIZ ETMİYOR AMA ARTIK SIKMAYA BAŞLADI BİRİ YARDIM EDEBİLİRSE ÇOK GÜZEL OLUR.

BİLGİSAYARIM M1 İŞLEMCİLİ MACBOOK
2022-05-22_16.14.38.png

çalıştıra %appdata% yazıp .minecraft klasörünü sildikten sonra tekrar oyuna girip deneyebilir misin veya oyunda f3+a daha sonrada f3+b denersen düzelir texture hatası çözülür diye düşünüyorum

çalıştıra %appdata% yazıp .minecraft klasörünü sildikten sonra tekrar oyuna girip deneyebilir misin veya oyunda f3+a daha sonrada f3+b denersen düzelir texture hatası çözülür diye düşünüyorum
Minecraft dosyasını silerek düzeltmeyi çok denedim belirtmeyi unutmuşum, bu arada işletim sistemim macOS.
Yazdığın f3 a - f3 b kombinasyonunuda denedim ancak düzelmedi büyük ihtimalle yanlış yazdınız çünkü f3 b vurma kutularını açıyor. Tekrardan unutmuşum fotoğrafta texture pack var ama default packle bire bir aynı.

Minecraft dosyasını silerek düzeltmeyi çok denedim belirtmeyi unutmuşum, bu arada işletim sistemim macOS.
Yazdığın f3 a - f3 b kombinasyonunuda denedim ancak düzelmedi büyük ihtimalle yanlış yazdınız çünkü f3 b vurma kutularını açıyor. Tekrardan unutmuşum fotoğrafta texture pack var ama default packle bire bir aynı.
kusuruma bakma f3 t yazacaktım

Sorun çözüldü mü ?

1656349549681.png

bende de bu hata kafalarda oluyor garip bir şekilde bazı kafalar böyle buglu gözüküyor.

Kullandığınız texture packtan olabilir. Pack dosyanızı sıfırlayın. Düzelmesse mc dosyalarını sıfırlayıp tekrar yükleyin. Launcher değiştirin kesin düzelir

Kullandığınız texture packtan olabilir. Pack dosyanızı sıfırlayın. Düzelmesse mc dosyalarını sıfırlayıp tekrar yükleyin. Launcher değiştirin kesin düzelir
ben dediğinizi çok yaptım ama olmuyor

bana discorddan ulaşın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl