Wipizulan
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- Wipizulan
Discord:
Teoman#3577
Teoman#3577
hktanozkan
Teoman#3577
Sunucu özelliklerini belirteyim sizeTPS düşüklüğünün birkaç ana nedeni oluyor. Bu listedekilere dikkat eder ve çözebilirseniz tps düşüklüğü yaşamanızın bir nedeni kalmaz.
1- Hosting firmanın CPU limitlendirmesi
2- İşlemcinin çekirdek performansının düşük olması
3- CPU sızıntısı
4 - Leak veya sorunlu eklenti kullanımı
Birde ek tavsiyem forum sayfalarında falan bulabileceğiniz sunucu optimizasyonunu sunucuya entegre etmeniz.
Erisos
Normal. Sebebini şöyle anlatayım sen paylaşımlı makine almışsın yani bir kaç kişi daha o makinede işlem yapıyor ram sana özel fakat işlemci belki 5 e bölündü bilinmiyor bu isterse 60gb ram olsun yine aynı benden sana tavsiye fiziksel makineye geç 100 oyuncu hayallerin var ise ancak öyle olur yüksek sürümler işlemci kullanır RAM değil örneğin ryzen 5 2600x 24gb ram 500gb ssd bir makinen var. bu makine zorlasan 160 kişi de kaldırır fakat senin makinen 60gb ram paylaşımlı işlemci olsun 80de tıkanır hemde tps düşer.Sunucu özelliklerini belirteyim size
Ekli dosyayı görüntüle 212559
Ryzen 9 3. nesil bulunmakta
aynı zamanda bir kaç leak pluginim bulunmakta ama hangisinin sorunlu olduğunu bulmam yararlı olur nasıl yapabilirim
Teoman#3577
Doğru söylüyorsun türkiyede özellikle paylaşımlı almak hataydı vdsi çok saçma kullanan insan dolu yardımın için teşekkür ederim.Normal. Sebebini şöyle anlatayım sen paylaşımlı makine almışsın yani bir kaç kişi daha o makinede işlem yapıyor ram sana özel fakat işlemci belki 5 e bölündü bilinmiyor bu isterse 60gb ram olsun yine aynı benden sana tavsiye fiziksel makineye geç 100 oyuncu hayallerin var ise ancak öyle olur yüksek sürümler işlemci kullanır RAM değil örneğin ryzen 5 2600x 24gb ram 500gb ssd bir makinen var. bu makine zorlasan 160 kişi de kaldırır fakat senin makinen 60gb ram paylaşımlı işlemci olsun 80de tıkanır hemde tps düşer.
hamsidev
Leak pluginleri tahmin ediyorum.Sunucu özelliklerini belirteyim size
Ekli dosyayı görüntüle 212559
Ryzen 9 3. nesil bulunmakta
aynı zamanda bir kaç leak pluginim bulunmakta ama hangisinin sorunlu olduğunu bulmam yararlı olur nasıl yapabilirim
Teoman#3577
Keyubu kullanıyorum fakat paylaşımlı ayrıca skriptlerde loop gibi döngü vb. şeyler kullanmıyoruz basit şeyler için kullanıyoruz mesela /warp orman yerine /orman gibiLeak pluginleri tahmin ediyorum.
1-Matrix (Evet ise geçmiş olsun)
2-Epic Furnaces (tehlikeli)
3-Lagassist (Evet ise geçmiş olsun)
4-Vulcan (Evet ise geçmiş olsun)
5-JetsMinions (Evet ise geçmiş olsun)
6-Citizens (crack ise gerek yok free ve orjinal hali var)
7-Exploit Fixer (gerek yok)
Matrix ve vulcan aynı anda kullanmışsınız büyük başarı tps nin neden yerlerde olduğu belli ve ikiside leakse geçmiş olsun.
Çok fazla plugin var sanki.
Skript kullanmayın lütfen skript kullanan sunucu gözümden düşüyor.
Hangi hostingi kullanmaktasınız?
Cidden güzel bir hosting ve sunucu optimizasyonu ile aynı anda 9 milyon efekt ve 10 milyon lav koysanız bile sunucu tps si bozulmaz orasıda uzmanlık işi.
hamsidev
Keyubudan sıkıntı olmaz sizin sıkıntınız dediğim pluginler.Keyubu kullanıyorum fakat paylaşımlı ayrıca skriptlerde loop gibi döngü vb. şeyler kullanmıyoruz basit şeyler için kullanıyoruz mesela /warp orman yerine /orman gibi
"daha doğrusu keyubu vds yazdığı bir makineyi paylaşımsız yapması gerekirken paylaşımlı satması üzücü"
Teoman#3577
Matrixi kaldirdim bazi leak pluginleri değistirdim bazi ise yarar pluginler indirdim ve suan 25 30 a kadar sabit 20 tps dayanir sanirim ama dedigim gibi tek sorun benden oldugunu dusunmuyorum 3 tane host firması değiştim hepsinde farkli sorunlarla karsilastim ilkinde çok kesinti oluyordu 2. De korumasizdi keyubunun yaptigina birsey demiyorum yine en iyisi keyubu fakat turkiyede vdslerin paylasimli satilmasi gercekten uzucu vds zaten açılım olarak paylaşımsız anlamına geliyor ama işte onlarda haklı çünkü kaar edemiyorlar bende bu işlerde bulunduğumdan söylüyorum diğer firmalarda hep vds yazdiği için vps yazinca satilmiyor oysaki turkiyede bir fark yokKeyubudan sıkıntı olmaz sizin sıkıntınız dediğim pluginler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!