Çözüldü 1.18.2 sol el sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pro_44

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
26
Minecraft
pro_44
Facebook
yok
X
yok

Discord:

yok

Merhaba arkadaşlar sunucu sürümüm 1.18.2 PaperMC envanterde sağ el gözüküyor fakat oraya bir eşya koymak istediğimde envanterden atıyor nedeni nedir? Nasıl çözebilirim?

Eğer sunucunuz tüm sürümlere destek veriyorsa; belki de eski sürümlerde sol el olmadığı için yeni sürümlerde de kullanmayı engelliyor olabilir, anlattıklarınızdan yola çıkarak ve örnek verecek olursak Hypixel sunucusunda da aynı şey geçerlidir.

İyi forumlar <3

Merhaba arkadaşlar sunucu sürümüm 1.18.2 PaperMC envanterde sağ el gözüküyor fakat oraya bir eşya koymak istediğimde envanterden atıyor nedeni nedir? Nasıl çözebilirim?
sunucunuz 1.18.2 versiyonu üzerinden 1.8 gibi sürümlere viaversion ile bağladıysanız sol elinize birşey alamazsınız nedeni 1.8 gibi sürümlerde sol el olmamasıdır

sunucunuz 1.18.2 versiyonu üzerinden 1.8 gibi sürümlere viaversion ile bağladıysanız sol elinize birşey alamazsınız nedeni 1.8 gibi sürümlerde sol el olmamasıdır
Evet viaversion var 1.18.2 ile bağlanıyorum o yüzden olabilir peki sol eli tekrar getirebileceğim bir şey var mı ne yapabilirim?

Evet viaversion var 1.18.2 ile bağlanıyorum o yüzden olabilir peki sol eli tekrar getirebileceğim bir şey var mı ne yapabilirim?
Viaversionu silin veya sadece sol el özelliği olan sürümlere izin vermeyi deneyin.

Hangi sürümü izin veriyor bilmiyorum biliyorsanız söyleyebilir misiniz :)
1.16.5 ve üzeri sürümlere izin vermeniz daha iyi olacaktır. Ek olarak sunucunuzun taban sürümü 1.8 gibi eski bir sürümse eğer sol el getiremezsiniz.

1.16.5 ve üzeri sürümlere izin vermeniz daha iyi olacaktır. Ek olarak sunucunuzun taban sürümü 1.8 gibi eski bir sürümse eğer sol el getiremezsiniz.
evet taban sürümü 1.18 olmayacak o zaman teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl