Eklenti Paylaşımı [1.18 ~ 1.20] uSocials ⭐ Basit Discord ve Website eklentisi ✅ & Kullanışlı & Kolay! ✅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unknown-dev

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
46
Minecraft
UnknownDev

Discord:

unknownstoretr

Minecraft Sürümleri
1.18 ~ 1.20
tanıtım.png

DuzCizgi.png

UnknownSocials ●
Bu basit ve kullanışlı Discord & Website eklentisi sayesinde oyuncularınız ile
sosyal ağlarınızı paylaşabilirsiniz.

Ufak Tefek Özellikler!
Kolaylıkla düzenlenebilir YAML dosyası ve optimizeli bir eklenti olmasının yanı sıra; ses efektleri
ve basitçe düzenlenebilir ayarları bulunuyor.

Vee... Her Zamanki Gibi ÜCRETSİZ!
Evet, doğru okuyorsun. Tamamen ücretsiz! Türk Minecraft toplumuna bir faydamız olsun istedik. Bunun için
ise bu Skript'i geliştirip sizlere ücretsiz bir şekilde sunuyoruz. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

(Pazarlamamak şartıyla tabi ki.)
DuzCizgi.png

2024-06-13_23.41.26.png
2024-06-13_23.41.35.png
DuzCizgi.png

Ufak Notlar:
unknownsocials.admin yetkisi ile /usocials komutuna erişebilirsiniz.
Oyuncular ise /website ve /discord komutları ile linklere erişebilir.

İndirme Bağlantısı
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

DuzCizgi.png

Skript mi eklenti mi hocam ;)

Güzel bir eklenti olmuş. Skript kullanmayı tercih etmeyenler için faydalı bir eklenti, Elinize sağlık.

Bizimde komut ekleyebileceğimiz bir şekilde ayarlarsan baya güzel olurdu.
/oyver falan eklenirdi, eline sağlık.

konunun başlığını görünce entegrasyonlu vs. vs. şaşaahlı bir şey bekliyordum... ve böyle bir eklentinin nasıl bir optimize kısmında sorun yaşayacağını bilemedim, ne gibi bir optimizeyi destekleyecek kısım var. başarılarınızın devamı olması dileğiyle.

Eklenti gayet sade ve basit düzeyde iş görebilecek bir eklenti, giriş için iyi fakat bu eklenti daha özeleştirilebilir hale gelmeli, başarılarınızın devamı olması dileğiyle.

Selam, silin hocam, iyi günler.

Merhabalar, öncelikle eklenti işlevsel görünüyor. Ancak, skript ile iki satırda yapmak da mümkün. İleride ses desteği gibi ek özelliklerle geliştirilebilir.

Merhabalar, öncelikle eklenti işlevsel görünüyor. Ancak, skript ile iki satırda yapmak da mümkün. İleride ses desteği gibi ek özelliklerle geliştirilebilir.
Eklenti zaten Skript ile sunucuyu doldurmak istemeyen insanlar için yapılan çok basit bir eklenti. Geliştirmeyi o yüzden pek düşünmüyorum, onun yerine yeni eklentiler yazıyorum şu sıralar.

Eklenti çok sade olmuş yani kendi özel komutlarini yapabilseler örneğin/vote vb bide ses desteği gelse mükemmel olur skript yerine kullanilir

Eklenti çok sade olmuş yani kendi özel komutlarini yapabilseler örneğin/vote vb bide ses desteği gelse mükemmel olur skript yerine kullanilir
İlk eklentim olduğu için o tarz şeyleri pek bilmiyordum. Yorumunuz için teşekkürler yine de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl