xreckt
Normal yumurta ile koyunca doğuyormu yada yasaklımı sunucudan ?SilkSpawner plugini kurdum ama nedense 2 blok yükseklikten mob spawn olmuyor. Zombi gibi canlılarda işe yarıyor, iron golem ve pasif canlılarda işe yaramıyor.
Normal yumurtayla alakası yok sadece pasif moblar doğabiliyor yumurtayla. Dediğim olay 2 blok yükseklikte bir iron golem spawner düşün. Hİç bir şekilde doğmuyorNormal yumurta ile koyunca doğuyormu yada yasaklımı sunucudan ?
Merhaba,
Sorununuz, yüksekliği 2 bloğun üstündeki canlılar doğmuyor, 2 bloğun altındaki canlılar doğuyor şeklinde mi?
SilkSpawners eklentisinden önce de bu sorun devam ediyor muydu?
Başka eklentilerde denedim aynı sorun oluyordu.SilkSpawners eklentisinden önce de bu sorun devam ediyor muydu?
Peki eklentileri kaldırınca sorun ortadan kalkıyor mu?Başka eklentilerde denedim aynı sorun oluyordu.
Sorun devam ediyorPeki eklentileri kaldırınca sorun ortadan kalkıyor mu?
server.properties dosyasında bulunan spawn-mobs ayarını kontrol edin, ayar false ise true olarak değiştirin.Sorun devam ediyor
Öyle bir şey bulamadım. Diğer dosyalara da baktım bulamadım maalesef.server.properties dosyasında bulunan spawn-mobs ayarını kontrol edin, ayar false ise true olarak değiştirin.
Yaratıkların doğmasına çevre koşulları engel oluyor olabilir, örneğin düz ve açık bir yerde doğurmayı deneyin. Eğer çözülmezse latest.log dosyasını ve kullandığınız eklentileri iletmenizi rica edeceğim.Öyle bir şey bulamadım. Diğer dosyalara da baktım bulamadım maalesef.