1.17.1 sunucum için hosting arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rbstsoul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.021
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R

rbstsoul

Ziyaretçi
Merhaba. 1.17.1 versiyona sahip Minecraft sunucusu açacağım. Sunucunun maksimum oyuncusu 30-35 olacak. 50-60 plugine kadar desteklemesini istiyorum. Belirttiğim şeyleri kaldırabilecek bir Minecraft hostingi arıyorum. Ucuz ve performanslı olarak ne önerebilirsiniz? Bütçe maksimum 160-170 TL.

Batihost ekiden iyiydi şuan için tavsiye etmem, aynı şekilde Keyubu'da
Govizyon'u hiç tavsiye etmem. Goveri ping sorunları oluyor. Oculeth'te indirim var ve makineler çok iyi.

Oculeth dışında önerebileceğiniz hosting var mı? Yoksa Oculeth'e geçeyim.
Hostlayıcı, Oculeth'in üst bayisi. 10 20 TL daha fazla ödeyip Hostlayıcı'ya geçmenizi öneririm. Deneyimlerime göre onlar Oculeth'e göre biraz daha stabil ve eninde sonunda üst bayi onlar.

Hostlayıcı, Oculeth'in üst bayisi. 10 20 TL daha fazla ödeyip Hostlayıcı'ya geçmenizi öneririm. Deneyimlerime göre onlar Oculeth'e göre biraz daha stabil ve eninde sonunda üst bayi onlar.
QWPDJĞASDJQIWUDHJQIWDA QWDIQWODQWODJQWOD dur dur az ciddileşim Hostlayıcı Oculethin üst bayisimi ? QWDHQUWDHQWDQW pardon pardon tutamıyorum kendimi farkında olmayabilirsin ama Oculeth ve Hostlayıcı birbirlerine düşman diyebilirim ikiside birbirini sevmiyo buna inanabilirsin QDĞIWQHJ

Hostifox.com'a göz atabilirsiniz. Fiyatları ucuz ve kaliteli iş yapıyorlar.

QWPDJĞASDJQIWUDHJQIWDA QWDIQWODQWODJQWOD dur dur az ciddileşim Hostlayıcı Oculethin üst bayisimi ? QWDHQUWDHQWDQW pardon pardon tutamıyorum kendimi farkında olmayabilirsin ama Oculeth ve Hostlayıcı birbirlerine düşman diyebilirim ikiside birbirini sevmiyo buna inanabilirsin QDĞIWQHJ
Üst bayisi diye biliyordum ben, artık olmadığını öğrenmiş oldum fenamı :'D

Onem Bilişimin Ryzen 9 3900x 4.15Ghz sunucularını inceleyebilirsin ?

Hostlayıcı tercih edebilirsin

Önem bilişimi tercih edebilirsin gerçekten işlemci olarak mükemmel bir hosting.

@ServersCity Aşırı kaliteli ama fiyatları tuzludur.
@Keyubu Fiyat performans istiyorsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl