ilkerahlatci
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- DooMPolicY
Discord:
i.l.k.e.r.a.h.l.a.t.c.i#4696
Ücretli & Ücretsiz mi aradığınız paket ?Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi içinde lobi ve oyun seçim (NPC) alanı olursa cok sevinirim
İYİ FORUMLAR...
slashedskull
internette araştırdınız ve bulamadınız mı ?
YouTube üzerinden araştırma yaptığınızda bir sürü eklenti paketi çıkmakta. Detaylıca araştırma yapmanızı önerir
fark etmez ama ücretsiz olursa daha iyi olabilir.Ücretli & Ücretsiz mi aradığınız paket ?
Vlotif#0001
.bat da ne hata veriyordu belki çözeriz.Baya bi araştırma yapıp baktım 1.18 buldum fakat sunucu dosyasındaki .bat hata veriyordu sayfanın sahibine mesaj attım geri bildirim yamadı 1.18 spigot.jar indirip sunucu ya atıp .bat ayarladım gene de hata verdi son çare olarak siz arkadaşlarıma danıştım
sistemimde eksik dll olduğunu söylüyor İnternete yazıp düzenliyorum bu sefer hata yerine sadece cmd de yazan hata kodu oluyor oda eksik dll nin konumu dll hatasını kesmesine ramen veriyor.bat da ne hata veriyordu belki çözeriz.
kutaykeskin
sistemimde eksik dll olduğunu söylüyor İnternete yazıp düzenliyorum bu sefer hata yerine sadece cmd de yazan hata kodu oluyor oda eksik dll nin konumu dll hatasını kesmesine ramen veriyor
arkadaşlar görüpte geçmeyin sunucu açılış yapacagiz dosya eksik tamamliyamiyiruz gelistirmen tutmak istemiyoruz oyuncu kitlesi kapamadan
xMadzzy#0523 Discord üzerinden konuşalım.sistemimde eksik dll olduğunu söylüyor İnternete yazıp düzenliyorum bu sefer hata yerine sadece cmd de yazan hata kodu oluyor oda eksik dll nin konumu dll hatasını kesmesine ramen veriyor
arkadaşlar görüpte geçmeyin sunucu açılış yapacagiz dosya eksik tamamliyamiyiruz gelistirmen tutmak istemiyoruz oyuncu kitlesi kapamadan
link atıyorum spigot un sürümünü fln bilmiyorum ama yüklediğim sayfada 1.17.1 yazıyorduİletişime geçerseniz, o paketi çalıştırırız.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!