Çözüldü 1.17.1 hazır TekBlock plugin paketi arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerahlatci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 868
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkerahlatci

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
DooMPolicY

Discord:

i.l.k.e.r.a.h.l.a.t.c.i#4696

Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi içinde lobi ve oyun seçim (NPC) alanı olursa cok sevinirim

İYİ FORUMLAR...

internette araştırdınız ve bulamadınız mı ?

YouTube üzerinden araştırma yaptığınızda bir sürü eklenti paketi çıkmakta. Detaylıca araştırma yapmanızı öneririm.

internette araştırdınız ve bulamadınız mı ?
YouTube üzerinden araştırma yaptığınızda bir sürü eklenti paketi çıkmakta. Detaylıca araştırma yapmanızı önerir

Baya bi araştırma yapıp baktım 1.18 buldum fakat sunucu dosyasındaki .bat hata veriyordu sayfanın sahibine mesaj attım geri bildirim yamadı 1.18 spigot.jar indirip sunucu ya atıp .bat ayarladım gene de hata verdi son çare olarak siz arkadaşlarıma danıştım

Baya bi araştırma yapıp baktım 1.18 buldum fakat sunucu dosyasındaki .bat hata veriyordu sayfanın sahibine mesaj attım geri bildirim yamadı 1.18 spigot.jar indirip sunucu ya atıp .bat ayarladım gene de hata verdi son çare olarak siz arkadaşlarıma danıştım
.bat da ne hata veriyordu belki çözeriz.

.bat da ne hata veriyordu belki çözeriz.
sistemimde eksik dll olduğunu söylüyor İnternete yazıp düzenliyorum bu sefer hata yerine sadece cmd de yazan hata kodu oluyor oda eksik dll nin konumu dll hatasını kesmesine ramen veriyor

arkadaşlar görüpte geçmeyin sunucu açılış yapacagiz dosya eksik tamamliyamiyiruz gelistirmen tutmak istemiyoruz oyuncu kitlesi kapamadan

sistemimde eksik dll olduğunu söylüyor İnternete yazıp düzenliyorum bu sefer hata yerine sadece cmd de yazan hata kodu oluyor oda eksik dll nin konumu dll hatasını kesmesine ramen veriyor

arkadaşlar görüpte geçmeyin sunucu açılış yapacagiz dosya eksik tamamliyamiyiruz gelistirmen tutmak istemiyoruz oyuncu kitlesi kapamadan

İletişime geçerseniz, o paketi çalıştırırız.

xMadzzy#0523 Discord üzerinden konuşalım.

İletişime geçerseniz, o paketi çalıştırırız.
link atıyorum spigot un sürümünü fln bilmiyorum ama yüklediğim sayfada 1.17.1 yazıyordu

arkadaşlar elinde olan 1.17.1 veya 1.18.1 tek block klasörü görüpte geçmesin açılışa az kaldı...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl