Neekof
lobi sunucusundan kastınız nedir tekblok sunucusu yapıyorum o yüzden kullanıyorum o pluginiLobi sunucunuz da neden BentoBox kullanıyorsunuz? Tahminimce altına bedrock koyma sebebi adayı boş olarak algılamasıdır. Eklentiyi kaldırıp tekrar deneyin.
Neekof
ayrıca plugin sahibi ile bi sohbetim olmuştu ordada kendisi söyledi bentoboxdan kaynaklanmadığınılobi sunucusundan kastınız nedir tekblok sunucusu yapıyorum o yüzden kullanıyorum o plugini
Hubthat üzerinden lobiyi ayarlayın yüksek ihtimalle çözülecektirayrıca plugin sahibi ile bi sohbetim olmuştu ordada kendisi söyledi bentoboxdan kaynaklanmadığını
Neekof
merhabalar sorunu worldeditte tüm heryeri seçen bi komut ile hallettim ancak tek blodkda hangi modda olursam oliyim op olmasamda 0ın altına inince bedrock atıyor onu cözememekteyimHubthat üzerinden lobiyi ayarlayın yüksek ihtimalle çözülecektir
hubthat eklentisine baktınız mı?merhabalar sorunu worldeditte tüm heryeri seçen bi komut ile hallettim ancak tek blodkda hangi modda olursam oliyim op olmasamda 0ın altına inince bedrock atıyor onu cözememekteyim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!