Paylaşım 1.16.5 Survival Sunucu Optimizasyonu Üzerine Tecrübelerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eksik yada yanlış olduğunu düşündüğün bilgilerin doğrularını yaz yada kardeşim bak şurda hatan var bilgin olsun demek zor birşey değil.Benim bu konudan hiç bir çıkarım yok amacım insanlara yardım etmek.TEKRAR SÖYLÜYORUM YANLIŞ BİLGİ VARSA DOĞRULARINI YAZIN HERKEZ YARARLANSIN YAZMICAKSANDA BOŞUNA KÖTÜLEME YAPMA.Okadar uğraşmışım birilerine birşeyler aktarmaya calısıyorum kardeşim eline sağlık diyeceğine kötüleme yapıyorsn insanlara yardım etmekden soğumayın adamı.
Pardon abi.

abi noluyo burda

kardeşim bu hayatta parayla alamayacğın şeyler var bi insanın hayır duası saygınlık gibi senin bilmediğin şeyler o yüzden konuyu uzatma işine bak
İş klasik bir biçimde bilgiden duaya imana geldi, rehber başlığı altında konuyu açtığını ve %100 Optimizasyon Rehberi başlığını koyduğunu belirteyim, kıvırmaya başladın çünkü deneyimlerimi yazdım diye.

Ortada bir bilgi yok zaten bu yüzden konu faydasız ve yararsız dedim bir argüman, düzgün bir bilgilendirme olsa başarılar yazar geçerdim. Yanlış anlatılan her şeyi zaten belirttik, çok merak ediyorsan doğruları daha detaylı şekilde görmeyi “GOOGLE” tavsiye ederim, faydalıdır.

Ek olarak sanırım Antalya’da tüm yazılar’da başlık atar gibi baş harfleri büyük yazıyorsunuz.

Bu konu neden bu kadar uzadı bir fikrim yok fakat @rosecraft444 sadece yaşadıklarınız üzerine yaptığınız paylaşımların bir kaçının yanlış olduğu düşünüldüğü için konu spoiler'a alınmış burada yanlış bir şey göremiyorum bu kadar çıkışıp laf etmenizi de bir öte yandan anlayamadım elbette bir yerde bir şey yapıyor destek oluyor olabilirsiniz fakat sizden bilgili insanlar da var okuduğum kadarı ile bu kadar çıkışmanız epey tuhaf durmuş ve anlamadığım neden Satış denetmeni ile bu kadar karmaşaya girdiğiniz geçen baktığım da bu kadar büyümemişti olay sadece spoiler'a alınmıştı bence her 2 tarafta uzatmayıp konuyu kapayabilir en doğurusu ve sağlıklısı olur insanlar da konudan isterlerse yararlanırlar ya da yanlış olduğunu düşünüp yararlanmaz

iyi forumlar​

Chunk pregenerate'i için Chunky daha iyi. Ayrıca konuda bir çok yazım yanlışı ve yanlış yönlendirme bulunuyor, optimizasyon sadece bu dediklerinizle bitmiyor. Maalesef konunun tamamı bana yararlı gelmedi.

1.16 sunucu sahipleri için ilaç gibi gelecektir.​

Açıkçası benim için faydalı bir konuydu. Faydasını gördüğümü düşünüyorum. Tabi ben başlangıç seviyesindeyim bu işleri pro olarak yapanlar dalga geçmiş vs. ama konu bu işlere yeni başlayanlar için faydalı bence. Hem ücretsiz olarak yardım eden çok kişi yok.

Açıkçası benim için faydalı bir konuydu. Faydasını gördüğümü düşünüyorum. Tabi ben başlangıç seviyesindeyim bu işleri pro olarak yapanlar dalga geçmiş vs. ama konu bu işlere yeni başlayanlar için faydalı bence. Hem ücretsiz olarak yardım eden çok kişi yok.
Konuda bir çok yanlış yönlendirme bulunuyor, istersen açmış olduğum konuda en azından benim görüşümle "daha doğru bilgilere" ulaşabilirsin. Tıkla!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl