Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar daha önce hiç deneyen oldu mu 1.16.5 tabansürümlü 30 40 eklentili bir boxpvp sunucusu kaç oyuncuya kadar dayanabilir yada dayanmaz mı hiç? 24 yada 16 gb ram, bir tane vds hakkım varda 16 gb çekiliş geçici olarak beni idare etmezmi
Merhaba arkadaşlar daha önce hiç deneyen oldu mu 1.16.5 tabansürümlü 30 40 eklentili bir boxpvp sunucusu kaç oyuncuya kadar dayanabilir yada dayanmaz mı hiç? 24 yada 16 gb ram, bir tane vds hakkım varda 16 gb çekiliş geçici olarak beni idare etmezmi
Dostum vdsin fazla rami olması ryzen işlemcilerden daha güçlü olduğu anlamına gelmez. Çok iyi bir optimizasyonla belki 30 kişi vs. oynatır diye düşünüyorum. Eğer vds'i daha satın almadıysan ryzen işlemcili tercih etmelisin ramin az olması seni sakın yanlış yönlendirmesin.