maiar
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- lmaiarl
Discord:
maiar#2159
maiar#2159
maiar#2159
arkadaşlarımla değil twitch'teki abonelerle oynuyorum. ortlama 7 çevrimiçi oluyor. şuan bu lag sorunu yüzünden sunucu beta sürümünde. lag sorununu çözdüğümde herkese açık olacak. ortalama 25-50 arası kişi olabilir.Eklenti listesinden anladığım kadarıyla sadece kendi arkadaşlarınız aranızda oynuyorsunuz. Ortalama çevrimiçi ve makine özelliklerini yazabilir misiniz? Sunucuyu yorucak farmlar yapıyorsanız yapmayın (prismarine farm gibi)
1.16.5 olduğu için xeon işlemci olduğundan sıkıntı yaratıyor olabilir hostinginizle konuşup xeon yerine aynı değerde ryzen isterseniz sorunun çözülme ihtimali vararkadaşlarımla değil twitch'teki abonelerle oynuyorum. ortlama 7 çevrimiçi oluyor. şuan bu lag sorunu yüzünden sunucu beta sürümünde. lag sorununu çözdüğümde herkese açık olacak. ortalama 25-50 arası kişi olabilir.
32gb ram
2696v2 işlemci
ve ayriyeten öyle yoracak farm yok
arkadaşlarımla değil twitch'teki abonelerle oynuyorum. ortlama 7 çevrimiçi oluyor. şuan bu lag sorunu yüzünden sunucu beta sürümünde. lag sorununu çözdüğümde herkese açık olacak. ortalama 25-50 arası kişi olabilir.
32gb ram
2696v2 işlemci
ve ayriyeten öyle yoracak farm yok
maiar#2159
İşlemcinizi Ryzen 9'a çekip rami 4'e düşürün. Sunucu gün içerisinde 1-2 kez kapanabilir veya res gelebilir ama olucağını sanmıyorum garanti olsun derseniz rami 6 yaparsınız. Alıcağınız Ryzen 9 işlemcinin de minimum 4 çekirdekli olmasına dikkat edin.
Çakma lobi 512mb hub sanırsam survivala geçişi sağlıyor 512mb ona yeter hangi işletim sistemini kullanıyorsun bilmiyorum fakat windows ise 512mb da windowsa ayır kalanı survivala ver dediklerimi yapmadan önce tekrar konu açarsan veya özelden ulaşırsın bir daha anlatırım.4 gb ram diyorsunuz fakat birbiriyle bağlı olan 3 sunucu çalışıyor; Çakma Lobi, Hub ve Survival. ben bu 4 veya 6 gb ram'in ne kadarını bunlara atayabilirim ki :? Sadece survival boşta iken ram kullanımı 10 gb'a çıkıyor
4 gb ram diyorsunuz fakat birbiriyle bağlı olan 3 sunucu çalışıyor; Çakma Lobi, Hub ve Survival. ben bu 4 veya 6 gb ram'in ne kadarını bunlara atayabilirim ki :? Sadece survival boşta iken ram kullanımı 10 gb'a çıkıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!