Yaptrak
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 52
- Minecraft
- aaa
Sürüm yükseltmede genellikle harita sıkıntı cıkarmaz fakat eklenti configürasyonları sorun cıkarabilir. Daha üst sürümlerde config dosyaları değişiklik gösterebilir ya da mevcut kullandığınız eklenti jarları yükselteceğiniz sürüme uygun olamayabileceği için çeşitli sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.towny sunucum 1.16.5 tabanlı paper sunucusunda duruyor. optimizasyon sorunları nedeniyle 1.18.2 ye yükseltmek istiyorum eklenti sorun değil fakat harita kısmında bir sorun yaşar mıyım ? eski haritayı silmek istemiyorum
oulcan
çok doğruSürüm yükseltmede genellikle harita sıkıntı cıkarmaz fakat eklenti configürasyonları sorun cıkarabilir. Daha üst sürümlerde config dosyaları değişiklik gösterebilir ya da mevcut kullandığınız eklenti jarları yükselteceğiniz sürüme uygun olamayabileceği için çeşitli sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.
jonessocute
haritada sorun yaşarsan düz minecraft versiyonunu 1.18.2 seçerek map olarak normal oyun içi yükle ve aç o eksik blokları vs düzelticektir. Tekrar kullanabilirsin.towny sunucum 1.16.5 tabanlı paper sunucusunda duruyor. optimizasyon sorunları nedeniyle 1.18.2 ye yükseltmek istiyorum eklenti sorun değil fakat harita kısmında bir sorun yaşar mıyım ? eski haritayı silmek istemiyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!