Sol Reklam

Çözüldü 1.16.5 Skyblock Temel Plugin Listesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Graydeth

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Puanlar
3.870
Yer
Ankara
Minecraft
ankaralikaya

Discord:

_kkayaaa

Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 1.5 2 yıldır mc piyasasına ara vermiştim ve en son 1.8'de kalmıştım. Tekrar sunucu açıp aranıza dönmek istiyorum ancak 1.16.5 de ki Emek Skyblock sunucusu için temel eklentiler nelerdir bir plugins dosyasına indirmemiz gereken eklentiler nelerdir(sistemleri sormuyorum temel eklentiler.) elinde liste olan veya paketi olan rica etsem jar'ların ss'ini atabilirmi şimdiden çok teşekkür ederim <3

SuperiorSkyblock2

kankam ada eklentisi değil a'dan - z'ye temel eklentiler.
sistemleri sormuyorum diyorsun, temel eklentiler nedir diyorsun en temel eklenti superiorskyblock. Ne istediğini tekradan iletirsen yardımcı olmaya çalışırım.

sistemleri sormuyorum diyorsun, temel eklentiler nedir diyorsun en temel eklenti superiorskyblock. Ne istediğini tekradan iletirsen yardımcı olmaya çalışırım.
Authme, Essentials, Groupmanager, MOTD gibi en temel pluginleri soruyor. Sistemlerden kastı muhtemelen levelli fırın, çiftçi/madenci minyonlar, etkinlik gibi şeyler.

Authme, Essentials, Groupmanager, MOTD gibi en temel pluginleri soruyor. Sistemlerden kastı muhtemelen levelli fırın, çiftçi/madenci minyonlar, etkinlik gibi şeyler.
Groupmanager mı o da ne?

Galiba biraz yanlış anlaşılmışım özür dilerim öncelikle. SuperiorSkyblock'dan Vault'una kadar. Authme'den Essentials'a kadar, 1.16.5 de lazım olan eklentilerin elinizde bir 1.16.5 skyblock paketi varsa ss atabilirmisiniz .jar'ları ona göre indiricem demiştim.

Merhaba öncelikle skyblock adanız için bir eklenti seçmelisiniz askyblock, bentobox, superiorskyblock... araştırarak size en uygun olanı seçmenizi tavsiye ederim.

Ardından npc oluşturmak için Citizens indirmelisiniz,

Clearlag plugini indirerek yerdeki eşyalar ve mobları silebilirsiniz,

CombatLogX plugini ile arena yapacaksanız pvp sırasında komutları kapatabilir, oyundan çıkarsa eşyaların düşmesini ayarlayabilir veya uçmasını engelleyebilirsiniz daha bir çok özelliği var aklıma gelenleri yazdım,

CrazyCrates kurarak kasalar oluşturabilir,

DecentHologram plugini ile hologramlar oluşturabilir,

DeuxeMenu ile menüler tasarlayabilirsiniz,

Essentials'ın ihtiyacınız olan jarlarını seçip indirmelisiniz hangi jarları kuracağınızı bilmediğim için ne işe yaradığını yazamadım,

LPC kurarak sohbette permlere göre mesaj rengi tag vs ekleyebilirsiniz,

LuckPerms ile gruplar oluşturabilirsiniz,

TAB plugini ile tab ve scoreboardı düzenleyebilirsiniz,

Vault ile oyuna sanal para ekleyebilirsiniz,

WorldGuard ile map'e koruma atabilirsiniz,

Authme kurarak girişlerde login/register yaptırabilirsiniz.

Bunlar dışında koruma pluginleri ve ekstra özellikleri kendiniz seçerek kurmalısınız. Aklıma gelenler bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı