MrMistry#5436
ordu34#1869
Venosa#6666
Yorumunuz için teşekkür ederim, kötü yanlarını dikkate alıcağım.Sunucuyu denedim ve sunucu hakkındaki fikrim:
İyi Yanları(Fazladan):
Görev Sistemi:
Hem para biriktirirken bir yandan görev yapıyorsunuz ve sonunda ödüller var bu güzel bir özellik.Rütbe Sistemi:
Rütbeler çok fazla bu da güzel bir özellik hem de pahalı olması(pahalı olmasının iyi yanı emek isteyen bir şey olması) iyi olmuş.Bu aradaki farkın fazla olmasını ve emeğin ön plana çıkmasını sağlıyor.Patron(Boss) ve Yaratık Avlama(Mob) Sistemi:
Yaratıklar doğurucular var. Aslında bu orta derece bir özellik ama düzenli olarak yaratık öldürebileceğimiz için iyi bir özellik. Patronları öldürerek fazladan eşya ve para çıkarabileceğimiz için güzel bir özellik.Haritalar:
Haritalar genellikle iyi tasarlanmış. sadece başlangıç yerindeki harita orta derece, yaratık ve patron haritası ise çok korku veriyor bu sayede güzel olmuş. Bir de lapis haritası çok iyi.Kötü Yanları:Arsa Almak:
Arsa almak için 150.000 para biriktiriyorsunuz ve 150.000 oyun parası zor biriktirildiği için (para kolay biriktirilsin demiyorum) insanı bunaltıyor arsa almak. Emek Faction olmasını seviyorum fakat arsa alıp eşyaları depolamak gerekli onun yerine /pv komutu gelebilir ya da arsa daha ucuza alınabilir.Gelebilecek Sistemler:Zararsız Yaratıklar:
Zararsız olan yaratıkların doğabileceği ayrı bir yer gelebilir Ve onlardan düşen eşyaları satmamız güzel olur.--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Başarılar Dilerim...
m1rxc
olurmuş abi1.16.5 faction mu olurmuş
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!