Çözüldü 1.16.5 PaperSpigot Java 16 İçin Çalışan SkinRestorer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poftuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 339
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Sunucumu 1.16.5 paperspigot ve java 16 ile çalıştırıyorum sebebini bilmediğim bir şekilde java 16 üzerinde start.bat komutu atayınca hata alıyorum. SkinRestorer pluginini indirdim fakat jarı görüp config dosyası olan klasörü çıkarmadı eski sürümlerde denediğimde çıkardı fakat komutu yazdığımda hiçbir şekilde bir şey olmuyor ve konsolda hata çıkmıyor neden acaba yardımcı olabilir misiniz yada hangi sürümü indirmeliyim? Kendi sitesinde en az java17 olarak yazıyor veya skinrestorere alternatif bir plugin önerir misiniz

1738607792774.webp

başlat configimi java 23 yapıncada açılmıyor nasıl çözücem bu işi yardım edebilcek var mı

Ekli dosyayı görüntüle 258477
başlat configimi java 23 yapıncada açılmıyor nasıl çözücem bu işi yardım edebilcek var mı
Bende java 16 ile çalışıyordu desteği mi kalkmış acaba, 23 abartı olur javayı 17 yapın

Ama en önce eklentiyi kontrol edin bazen bu hatalar gereksiz oluyor.

Ve yine olmazsa bana konsolda çıkan hatayı atın skinrestorer de bahsediyor zaten

Bende java 16 ile çalışıyordu desteği mi kalkmış acaba, 23 abartı olur javayı 17 yapın

Ama en önce eklentiyi kontrol edin bazen bu hatalar gereksiz oluyor.

Ve yine olmazsa bana konsolda çıkan hatayı atın skinrestorer de bahsediyor zaten
PaperSpigot 1.16.5 kullanıyorum buda Java 16yı destekliyor üst sürümünü desteklemiyor ama pluginde en az java 17 destekliyor ne yapmalıyım bütün her şey 1.16.5 üzerine kurulu pluginler v.s v.s

-DPaper.IgnoreJavaVersion=true ekle başlatma koduna java 21 kur adoptiumdan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tamamdır oldu bir sorum daha olucak şimdi 1.16.5 paperspigot java 16 son sürüm olarak destekliyor fakat biz -DPaper.IgnoreJavaVersion=true bunu start bat komuduna eklediğimizde pcdeki aktif olarak kullanılan java versiyonunu baz alıyor ve biz pluginleri indirirken örnek veriyorum jdk 21 kurulu bende indirceğim pluginde java versiyon olarak 17 ve üzerini istiyor yani çalışıcak değil mi sunucu max java 16 desteklemesine rağmen çünkü pluginlerde dikkat ediyordum buna bazı pluginleri kullanamıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl