[1.16.5] MC.UNİVEMC.FUN | [Klan Sistemi/Çeşitli Eventler/ Özel Sohbet İçerikleri / Asansör Sistemi...]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jausxyz

Koydum Çalışma Masasını
Yasaklandı
Elmaslar
12
Minecraft
Jaaus

Discord:

Jaus#9769

1-min.gif

2.gif

3.gif

unknown.png

unknown.png

42895442ed342e50a13900d9cfad0054.gif

3_1.gif

1.gif

2.gif

4.gif

Ekli dosyalar

• 3_2.gif
    3_2.gif
    2,1 MB · Görüntüleme: 41
  • 1630220554595.gif
    1630220554595.gif
    2,3 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Haritalarınız çok tatlı, konu tasarımınız da güzel ancak efsane sistemlerde efsane bir şey göremedim. başarılar

Haritalarınız çok tatlı, konu tasarımınız da güzel ancak efsane sistemlerde efsane bir şey göremedim. başarılar
Merhaba şu an kendi evimde olmadığım için hepsini gösteremedim 2-3 gün içerisinde güncelleme yapılacaktır. İltifatlarınız için teşekkürler mutlu oldum ?

Haritalar güzel görünüyor, konu tasarımı da iyi, sistemler klasik ama eventler hoşuma gitti başarılar.

Haritalar güzel görünüyor, konu tasarımı da iyi, sistemler klasik ama eventler hoşuma gitti başarılar.
İltifatlar için teşekkürler ?☺️ Sunucuya bir çok ekleme yaptım yakında umarım görmeniz dileği ile tekrardan iltifatlar için teşekkürler ?

Son düzenleme:
Konu tasarımından ziyade harita ve sistemler geliştirilse daha iyisi yapılabilir. İyi oyunlar.

Makine ve IP değiştirildi herkesi beklerim. :luffy:

Konu Güncel: Şu anlık bir kısım ekledim güncel özelliklerden herkesi beklerim bugün açılıp sıfırlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl