Thomas Shelby
Tabanları Yağlama Vakti
- Elmaslar
- 336
- Minecraft
- dragondemon68
Discord:
Sherlock#5773
Sherlock#5773
sunucunu 1.19'a geçirmeyi düşünebilirsin.Merhabalar bir sunucuda oynuyordum 1.16.5 de olmama rağmen bu blokları kullanabiliyorlar ki bu bloklar 1.19 a ait. Bunu nasıl yapabilirim bende yardımcı olurmusunuz
Ekli dosyayı görüntüle 218141
Sherlock#5773
Hocam adamların sunucusuna 1.18 de giriyorum ama 1.19 blokları oluyor anlayamadım onu soruyorum. Bu arada yanlış olmuş sunucuya 1.18 girmişim ama farketmez sunucunun MOTD yerinde 1.16 yazıyorsunucunu 1.19'a geçirmeyi düşünebilirsin.
XBrexorX#2521
Merhaba, geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Girdiğiniz sunucuda Server Resource Pack bulunuyor mu?Hocam adamların sunucusuna 1.18 de giriyorum ama 1.19 blokları oluyor anlayamadım onu soruyorum. Bu arada yanlış olmuş sunucuya 1.18 girmişim ama farketmez sunucunun MOTD yerinde 1.16 yazıyor
Sherlock#5773
Hiç sorun değil. Evet bulunuyorduMerhaba, geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Girdiğiniz sunucuda Server Resource Pack bulunuyor mu?
gecicimutluluk
Büyük olasılıkla kendi texture paketi ile yapmışlardır belki ViaBackwards plugininde böyle bir özellik vardır diyeceğim ama sanmamHiç sorun değil. Evet bulunuyordu
Sherlock#5773
Aynen öyle olmuş dün çözdüm ama viaversion ile yapılmışBüyük olasılıkla kendi texture paketi ile yapmışlardır belki ViaBackwards plugininde böyle bir özellik vardır diyeceğim ama sanmam
edit; Sunucu 1.19.2 için açılmış olabilir ViaBackwards ile 1.16.5 e kadar giriş izni verilmiş olabilir bu sayede görmenizde mümkün sanırsam
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!