Çözüldü 1.16.5 de kritik vuruş kapatma pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Juxxil

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Minecraft
Juxxil

Discord:

Juxxil

1.16.5 de kritik vuruşu kapatmak istiyorum lütfen yardım edin plugin skript farketmez

1.16.5 de kritik vuruşu kapatmak istiyorum lütfen yardım edin plugin skript farketmez
Bunun ilgili herhangi bir şey yok 1.8 pvp üstüne olmadığı için kritik vuruşlar ana temelin üstünde ancak OldCombatMechanics eklentisi ile 1.8 hitlerine geri dönülebilir ve ona göre ayar yapabilirsiniz.

Bunun ilgili herhangi bir şey yok 1.8 pvp üstüne olmadığı için kritik vuruşlar ana temelin üstünde ancak OldCombatMechanics eklentisi ile 1.8 hitlerine geri dönülebilir ve ona göre ayar yapabilirsiniz.
Linkini atarmısınız pluginin

TitanyumPvP sunucularında ki gibi istiyorsanız Titanyum hitlerini kullanmanız gerekliyor 1.8 mekaniğine döndüğü için yay daha hızlı şekilde çalışacaktır.
yani onu nasıl ayarlayacağım anlamadım?

yani onu nasıl ayarlayacağım anlamadım?
Hitler konusunda pek ayrıntılı bir şey yok eklenti tarzı hit değiştiren eklentiler kullanmamanız daha iyi olur çünkü her dakikada bir drop girer hitlerden dolayı spigot üzerinden değiştirmeniz gerekiyor hitleri gene de istiyorum diyorsanız şu eklentiyi kullanabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hitler konusunda pek ayrıntılı bir şey yok eklenti tarzı hit değiştiren eklentiler kullanmamanız daha iyi olur çünkü her dakikada bir drop girer hitlerden dolayı spigot üzerinden değiştirmeniz gerekiyor hitleri gene de istiyorum diyorsanız şu eklentiyi kullanabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
o eklenti 1.8 için

1.16.5 de boost yayı kullanma plugini verseniz bana yeter.

Boost yayı tamamen hit ayarları ile alakalıdır. TitanyumHit eklentisi üstünden oynama yapabilirsiniz.
titanyum hit eklentisi 1.8 için anlamıyormusunuz efenim kaç saattir onu sölüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl