KnightForApplez
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 88
- Minecraft
- KnightForEyes
Sunucuya paralı şeyler konularda, Kasadan tut, Markette Tonlarca Skyblock itemine kadar var. Fly'a kadar satıyorsunuz. Artık sonraki seneyede admin satarsınız herhalde. P2W deyil adeta cüzdan göstererek girilcek sanıyorum sunucuya. Üstünlük var. "O zaman para kazanamıyoruz"Düşünceleriniz eleştirileriniz için çok çok teşekkür ederiz sorunlar fixlendi ekstradan p2w demişsiniz marketlerin çoğu hazırda bekliyorlar sadece aktif edilmedi ekstradan siteden kastın merak ediyorum sonuçta bedava olmuyor yani sonuçta bedava sunucu istiyorsan o malasef bizde yok o yüzden iyi günler eleştirileriniz için teşşekürler ekstradan size lafım yok sonuçta sizin gibi arkadaşlar olmasa bizde hatalarımızı göremeyiz teşekkür ederim iyi günler
Zaten minecraft sunucusu para için açılmaz. Türkler bunu yapmayı seviyor, Batıncada üzülüyorlar. Para için açıpta 1-2 aya kapatan çok var. Sonsuz VIP diyor 2 aya kapanıyor sunucu xd
Normalde sunucuudan farkınız çok az, Güvenilirlik yok sunucuya, Bunu arkadaşıma versem aynısını açabilir. Kendine orjinal bir şeyi yok. Çoğu yapılmış birşey. Yani Copy paste tarzı birşeyde para verilmez bence. Sunucu hem ölünce nolucak... Eee VIPlerin zamanları boşuna gidicek. Güvenirlik eksikliği var. Sunucuya BÜYÜK Güncellemeler getirilmesi lazım 4/10 un artması için VE Gerçetken "En Kaliteli" mantığının gerçek olması için. Onun dışında basit standard Türk survival sunucusu olarak mantığından söylersek 9/10. Direk basit standard türk sunucusu. Yabancılar gibi farklı şeyi yok. Direk Standart Türk sunucusu.
Yorum kasınca bu site para veriyor sanki. Copy paste sunucuya da Çok Güzel demekte komiktir yani. Başkasının emeğini deyiştiriyorsun ve fazladan bi küçük şeyler ekliyorsun. Yorum için deyil gerçekten sunucu değerlimi, Farklılığı varmı ona göre şey yapıyorum. Sizin gibi birazcık oynayıp "Sunucuu güzel" diye geçmiyorum. Güzel yanı eh meh. Ben niye emeğinin yarısı çalıntı olan şeye Süper diyeyim? 1 Aylık emekle (kaç saat uğraşıldı bu bilinmiyor) 1 sunucuya da efsane denirmi? Ciddi ciddi bildiğin sunucudaki oynayan/yetkili birisi gibi adeta diğer sunucunun hakları da yeniyor böyle. Gerçekten 3-6 aydır uğraşılan bir sunucumu daha iyidir yoksa 1 ayda uğraşılıp kendi yetkililerini kullanarak sunucuyu yükseltmek mi iyi? Steam mantığı gibi açık açık yazıyorum ben. Lütfen arkamdan sanki ben birşey çeviriyormuşum gibi konuşmayınCok dogru piyasada sizin gibi sunucu sahibi arkadaşlar görmek cok güzel takmayınn bazılarını yorum yapmak icin yapıyorlar
Son düzenleme: