Sol Reklam

[1.16.5 & 1.17.5] ChickNetwork Gelişmiş sistemli Survival sunucusu

Ben Dnz Cat

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Puanlar
3.745
Minecraft
Flpoy

Discord:

flpoy

C1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
c44.jpg

WEB:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İP: play.chicknetwork.com.tr
Gelişmiş sistemli Survival sunucusu

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 adet mesaj göndermiş olmanız gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Eki Görüntüle 221604Eki Görüntüle 221605Eki Görüntüle 221606Eki Görüntüle 221607

WEB:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İP: play.chicknetwork.com.tr
Gelişmiş sistemli Survival sunucusu
Bu yapıcağım yorum tamamen objektif olup bu yorumu sadece konu tasarımında verilen bilgilere göre yapacağım.
Bu yapacağım yorumun sunucunuz veya markanız ile doğrudan bir alakası bulunmamaktadır.

Öncelikle Benzersiz dediğiniz sistemler tüm sunucularda olan klasik sistemlerdir.

Sunucunuzu özel yapan nedir?

Gelişmiş Maden Sistemi nedir?
Konu tasarımına göre maden sistemi her sunucuda bulunan klasik bir maden sistemi neden gelişmiş dediğinizi açıklamamışsınız.

Haritalar?
Haritalara yorum yapamayacağım çünkü hazır olup olmadıkları hakkında bir bilgim yok.
Ayrıca çok ufak bir bölümü gözüktüğü için pek anlayamadım doğrusu.

Beklentileriniz, Vizyonunuz?
Yapacaklarınız ve yaptıklarınız hakkında ufak bir bilgi mesajı görmek isterdim.

Konu Tasarımı?
Konu tasarımı göz yormayan bir şekilde hazırlanmış bu sebeple 5/10 diyorum.

Sunucunuzda oynamaya beni ne itecek?
Sizi farklı kılan nedir, neden başka sunucularda oynamak yerine sizin sunucunuza gelmeliyim bunları cevaplamalısınız.

İyi günler.

Son düzenleme:
dejavu yaşadım sanki sistemler ve konu tasarımı tanıdık gelıyo başarılar

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı