benjamin17
Benim skyblock sunucum 1.19.3 tabanlı ve çoğu yeni çıkan eklenti bu son sürümlerde çıkıyor gerçekten güzel ve kaliteli eklentiler çıktığı oluyor bazıları parayla satılıyor elbet ama gerçekten seni yarı yolda bırakmıyor. Uzun vadeli sunucu açacağım diyorsan kesinlikle 1.19 üstü açmalısın.Sizce hangi sürümü taban sürümü yapmak mantıklı? Neden, avantajları neler?
Elbette yeni sürümler iyi fakat 1.19.4 eklentileri çok sınırlı şu anlık ve elimdeki birkaç eklenti de desteklemiyor.Benim skyblock sunucum 1.19.3 tabanlı ve çoğu yeni çıkan eklenti bu son sürümlerde çıkıyor gerçekten güzel ve kaliteli eklentiler çıktığı oluyor bazıları parayla satılıyor elbet ama gerçekten seni yarı yolda bırakmıyor. Uzun vadeli sunucu açacağım diyorsan kesinlikle 1.19 üstü açmalısın.
1.17 tavsiye etmiyorum pek fazla. 1.18.2 düşünülebilir amaElbette yeni sürümler iyi fakat 1.19.4 eklentileri çok sınırlı şu anlık ve elimdeki birkaç eklenti de desteklemiyor.
Gönlüm 1.19.4'dan yanaydı fakat bu sorundan ötürü 1.18.2 veya 1.17.1 düşünmeye başladım.
1.17 optimizasyonu baya kötü tercih etme.Elbette yeni sürümler iyi fakat 1.19.4 eklentileri çok sınırlı şu anlık ve elimdeki birkaç eklenti de desteklemiyor.
Gönlüm 1.19.4'ten yanaydı fakat bu sorundan ötürü 1.18.2 veya 1.17.1 düşünmeye başladım.
1.16.5 ile 1.17.1 taban sürümü yapıp denedim pek fark olmadı. 1.19.4'ü denediğimde güzeldi fakat belirttiğim gibi bazı eklentilerin yeni sürümleri için güncelleme çıkmaması sorun.1.17 tavsiye etmiyorum pek fazla. 1.18.2 düşünülebilir ama
1.16.5 ve Java 17 dene.1.16.5 ile 1.17.1 taban sürümü yapıp denedim pek fark olmadı. 1.19.4'ü denediğimde güzeldi fakat belirttiğim gibi bazı eklentilerin yeni sürümleri için güncelleme çıkmaması sorun.
Şu anlık geriye denemediğim bir 1.18.2 kaldı onu da pufferfish forkuyla denemeyi düşünüyorum. Elimdeki eklentileri desteklerse ondan devam ederim herhalde.
Öyle şu an java 17 ve 1.16.5 taban sürümü kullanıyorum.1.16.5 ve Java 17 dene.
@Creeperucan @ArdaSlnr sizce hangisi? 1.16.5 purpur mu, 1.18.2 pufferfish mi?1.16.5 ile 1.17.1 taban sürümü yapıp denedim pek fark olmadı. 1.19.4'ü denediğimde güzeldi fakat belirttiğim gibi bazı eklentilerin yeni sürümleri için güncelleme çıkmaması sorun.
Şu anlık geriye denemediğim bir 1.18.2 kaldı onu da pufferfish forkuyla denemeyi düşünüyorum. Elimdeki eklentileri desteklerse ondan devam ederim herhalde.
Bence paper kullan. Daha optimize ve purpur'da bazı eklentiler sıkıntı çıkarabiliyor.@Creeperucan @ArdaSlnr sizce hangisi? 1.16.5 purpur mu, 1.18.2 pufferfish mi?
Yeni sürümlerde paper çok iyi gelmedi bana. Pufferfish daha avantajlı ve optimize sanki.Bence paper kullan. Daha optimize ve purpur'da bazı eklentiler sıkıntı çıkarabiliyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!