vicdum#0654
on inventory close:
name of event-inventory is "&cBekleniyor"
#olaylar
! Burak Can Kubat
Deniyorum hemen bakalımSon skript versiyonunu yükle:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
97. satırdaki kodu ise alttakine göre uyarla;
Kod:on inventory close: name of event-inventory is "&cBekleniyor" #olaylar
! Burak Can Kubat
Son skript versiyonunu yükle:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
97. satırdaki kodu ise alttakine göre uyarla;
Kod:on inventory close: name of event-inventory is "&cBekleniyor" #olaylar
vicdum#0654
envanter kapatma eventi text içermiyor, 1. hatayı ona göre düzeltmelisin. 2. hata if else değilEkli dosyayı görüntüle 147584
şöyle iki tane hata var nasıl çözebilirim
else if:! Burak Can Kubat
Deniyorum hemenenvanter kapatma eventi text içermiyor, 1. hatayı ona göre düzeltmelisin. 2. hata if else değilelse if:
! Burak Can Kubat
envanter kapatma eventi text içermiyor, 1. hatayı ona göre düzeltmelisin. 2. hata if else değilelse if:
vicdum#0654
invertory close eventinin yanına yazabileceğin bir şey yok.Ekli dosyayı görüntüle 147588
Şu an ki hata da bu
on inventory close: olarak kullanmalısın.! Burak Can Kubat
deniyoruminvertory close eventinin yanına yazabileceğin bir şey yok.on inventory close:olarak kullanmalısın.
! Burak Can Kubat
Discord var mı? acabainvertory close eventinin yanına yazabileceğin bir şey yok.on inventory close:olarak kullanmalısın.
! Burak Can Kubat
invertory close eventinin yanına yazabileceğin bir şey yok.on inventory close:olarak kullanmalısın.
vicdum#0654
Tuske pikachu patch v3 ile deneEkli dosyayı görüntüle 147600
Şöyle bir hata veriyor konsolda bunu çözsek olucak aslında sunucu sürümüm 1.16.4 diye bir kaç addon çalışmıyor ama hangisi ki
! Burak Can Kubat
o addon var zaten fakat hata veriyorTuske pikachu patch v3 ile dene
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!