Çözüldü 1.16.1 Üstü SKY Server Kurma İçin Destek Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ufuk yıldız

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Biliyom belki sacma olacak ama ben skyblock 1.16.1 ve üstü server kurmak icin ne yaptımsa olmuyo ya buldum plugin sorn oluyor ya servere attım plugin sürüm kabul etmiyo bir yerde benim server var orada 1.16.1 veya üstü sky server kurmak plugin ögrenmek istiyom ya pluginler bulamadım yada sorun oldu bu konuda bana sadece indirme linki yada fikirle destek olacak birisi varsa sevinirim ögrenme cabasındayım kücücük bir fikirle bile belki cözecegim ama bulamıyom belki cogu kişi burda az baksan görürdün diyecekte soram dedim şimdiden mesgul ettim ise kusura bakmayın

Pluginler genellikle yeni sürümleri ilk başta desteklemezler, bunun sebebini sunucu yapısının değişmesi vs. olarak düşünebilirsiniz.
İndireceğiniz pluginlerin hangi sürümleri desteklediğine bakarak seçim yapmalısınız, bazı pluginler oyun içine bir şey eklemediği için tüm sürümleri destekleyebilirken bazı pluginler tek sürümü destekleyebilir.

Spigot:
1601045447215.png

Bukkit:
1601045748799.png

RonPel yani dediğinden anladığım kadarıyla zor mu skyblock 1.16 da kurmak bu mu yani bir alt sürümde falan mı açayım teşekkürler bu arada yazdığınız ve bilgi paylaştığınız için

ya değişen bloklar var sonuçta yenilik farklılık 1.12 çok eski kalıyor ondan dolayı ben hani olursa en son 1.16 ve üstü olmadı 1.15 seviyesi düşünüyorum olursa burdan birisi hani şu var bu var deyip direk yol gösterirse ona göre son sürüm düşünüyom

ya değişen bloklar var sonuçta yenilik farklılık 1.12 çok eski kalıyor ondan dolayı ben hani olursa en son 1.16 ve üstü olmadı 1.15 seviyesi düşünüyorum olursa burdan birisi hani şu var bu var deyip direk yol gösterirse ona göre son sürüm düşünüyom
Pluginleri araştirmalisin. Bulursun.

Sorun çözüldü ise belirtin lütfen.

zeynic zaten araştırdım tam bulamadım destek istedim ondan neyse tamamdır..

Cheeisy aslında cözülmedi ama isterseniz kapatın yazan yok hani

Bu tip sürümler daha yeni yeni çıktığı için pluginlerin güncellemesini beklemelisin. Ben kendi fikrimi söylemeliyim ki ben olsam 1.12 açardım mesela daha sonradan upgrade ederdim. Çünkü daha yeni kontrol ettim 1.16.3 Optifine'ı bile daha yeni yeni geldi eklentilerin de güncellenmesini beklemek gerekiyor ki bu süreç ne kadar olur bilemem. Bazı eklentiler çok önemli olduğu için sadece sabretmen gerekli diye düşünüyorum. İyi forumlar!

1.15 sürümünü düşünebilirsin, daha alt sürümlere kesinlikle bakma. 1.15 açıp zamanla 1.16 stabil bir sürüm haline geldiğinde yükselirsin. Genel olarak tüm skyblock eklentileri zaten 1.15'i destekliyor.

o sürümde zor yaparsın skyblock serveri

Bu tip sürümler daha yeni yeni çıktığı için pluginlerin güncellemesini beklemelisin. Ben kendi fikrimi söylemeliyim ki ben olsam 1.12 açardım mesela daha sonradan upgrade ederdim. Çünkü daha yeni kontrol ettim 1.16.3 Optifine'ı bile daha yeni yeni geldi eklentilerin de güncellenmesini beklemek gerekiyor ki bu süreç ne kadar olur bilemem. Bazı eklentiler çok önemli olduğu için sadece sabretmen gerekli diye düşünüyorum. İyi forumlar!
1.12 cok eski oldugu icin istemiyorm hani biraz daha yenileri istiyorm teşekkürler
1.15 sürümünü düşünebilirsin, daha alt sürümlere kesinlikle bakma. 1.15 açıp zamanla 1.16 stabil bir sürüm haline geldiğinde yükselirsin. Genel olarak tüm skyblock eklentileri zaten 1.15'i destekliyor.
galiba bende öyle yapcam en iyisi 1.15 i sürümünde yapayım teşekkürler

Cevap verenlere teşekkürler ederim en iyisi 1.15 sürümde açayım zamanla bir üste çıkarım bakayım bu sitede 1.15 sürüm vardır teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl