Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldü1.15.2 İçin en iyi hile koruması hangisidir?
Parantez içinde ücretsiz olmasını istediğimi belirtmiştim. Bu eklentileri ben de biliyorum ama henüz oyuncusu olmayan bir sunucu için 200 TL harcayıp eklenti satın almak çok iyi bir fikir gibi gelmiyor en azından bi 20 - 30 oyuncu olmalı.
Önerdiğin eklentinin 1.15.2 ile uyumlu olanını bulamadım. Umarım ben bulamamışımdır çünkü bu forumda bazı insanların konuyu okumadan yorum yapmak gibi saçma davranışları var. Üzerine alınma lütfen genel olarak söylüyorum.
Matrix'in free versiyonu sunucunuzun çevrim içi oyuncu sayısı 72 olana kadar size mükemmel hizmet sağlıyor. Kesinlikle Matrix'in ücretsiz versiyonunun öneririm. Dilerseniz tamamen ayarlanmış bir config size satabilirim.