donsuzturk
cnsrc
|
-?-#5193
Fabledde ne tür sorun yaşadınız? Performans olarak mı düşük kaldı, halbuki ben çok seviyorum :dFabled gösteriş için çok güzel bir eklenti. Ancak yaptığım testlerden geçebilmiş değil. Ekstra olarak özel eklenti kodlattırmak istediğinizde de önünüze bir kaç sorun getiriyor. Benim size önerim Can'ın da söylediği gibi BSkyBlock yani BentoBox'dur. Diğer türlü SuperiorSkyBlock'da deniyebilirsiniz.
Performans olarak düşük kaldı evet. Ancak düşüklük 1-2 TPS vs. değil di yani ama etki de etmiyor değildi. Ekstra olarak Fabled'e entereli güzel bir rütbe eklentisi mevcut değildi. Sıfırdan yazılmaya kalktığında bir kaç fonksiyonda (java'ya hakim olmadığım için adını söyleyemedim) rütbe eklentisine destek vermekte ayrı bir tilt edici konuydu. Ama dediğim gibi başlangıç seviyesi için yeterli olsada ileri seviye için Fabled benim görüşümce yetersiz.Fabledde ne tür sorun yaşadınız? Performans olarak mı düşük kaldı, halbuki ben çok seviyorum :d
VarPerformans olarak düşük kaldı evet. Ancak düşüklük 1-2 TPS vs. değil di yani ama etki de etmiyor değildi. Ekstra olarak Fabled'e entereli güzel bir rütbe eklentisi mevcut değildi. Sıfırdan yazılmaya kalktığında bir kaç fonksiyonda (java'ya hakim olmadığım için adını söyleyemedim) rütbe eklentisine destek vermekte ayrı bir tilt edici konuydu. Ama dediğim gibi başlangıç seviyesi için yeterli olsada ileri seviye için Fabled benim görüşümce yetersiz.
-?-#5193
Ayrıca thelegendin yaptığı Rank plugini aktif olarak çalışacaktır ve fabled aslında ileri seviye için yazılmış bir eklentidir. Ben çok seviyorum gayet iyi aslında.Var
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
placeholderapiyle değil ama diğerleriyle olduğu gibi, ayrıca destek yapılmış
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!