[1.15.1] Survival Asgard - Oyuncu Seviyeleri, Yükseltilebilir Yaratıcılar ve Eşyalar, 130'dan Fazla Görev, Çeşitli Etkinlikler ve Çok Daha Fazlası..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poligon

mc.poligon.network
Elmaslar
20
giris.jpg

hakkmz.png

1.png

gorseller_11.png
ekip.jpg.png

ip.jpg

poligon.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
*
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
*
*

Son düzenleme:
Kurallar gereği sunucu tanıtım konuları açabilmek için en az 10 mesaj sayısına ulaşmış olmalı ve konu içerisinde en az 5 adet sunucuyla ilgili görsel bulundurmalısınız. Bu şartlar 24 içerisinde yerine getirilmediğinde konunun arşive taşınacağını hatırlatalım.

Merhaba,

Konu tasarımınız harika!
Sistemler harika!
Maplar harika!

Diyecek Söz yok başarılar.​

Konu tasarımınız mükemmel olmuş.
Sistemler gayet güzel
Haritalara bayıldımmm!

Sunucunuzu mutlaka ziyaret edeceğim.

Emptygod ile çalışmıştım kaliteli eklenti sistemleri tasarlıyor fakat sunucuda + bir özellik göremedim geliştirilmeli

Konu tasarımı harika, sistemler iyi, haritalar gayet güzel.
Başarılar!

Sunucu 0 landı demi ? Sunucu 0 ise 5 6 arkadaşla gelebilirim

Son düzenleme:
Evet sıfırlandı.

Konu tasarımı harika
Sistemler harika
Mapler harika
Ama logonuzu pek beğenmedim.
Sunucunuz harika ve kusursuz başarılar. ve yetkililer oyun içinde daha iligli olursa güzel olur.
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Logo bizimde gözümüze batıyor :) Çok yakında yeni bir tane yaptıracağız.

Server gerçektende harika ! Şuanda oyunu açtım , giriyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl