Çözüldü 1.14 TuSKe Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YEmreK

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
YEmreK

Discord:

YEmreK#8104

Sunucu Sürümü: 1.14.4
Sunucu Jar Dosyası: Paper-1.14.4-b175.jar
Skript Sürümü: Skript-2.4-beta5.jar
TuSKe Sürümü: TuSKe1.8.2-Patch-3.jar (Pikachu Patch 3)

Merhabalar. Çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım. Sunucu çalıştırdığımda TuSKe cayır cayır çalışıyor. Fakat skriptlerde düzenleme yaptıktan sonra veya yapmadan /skript reload scripts attığım anda TuSKe patlıyor. GUI'ler açılıyor eşyalar sıralanıyor falan ama GUI'den eşyaları alabiliyorum ve GUI eşyalarının yapması gereken eylemler de çalışmıyor. Sunucuya reload attığım zaman geri düzeliyor fakat skript reload atıığımda yine patlıyor.
Kod:
command /test:
    trigger:
        open virtual chest inventory with size 6 named "&e&lTest" to player
        make gui slot 10 of player with stone named "&6&lTest" with lore "&aLORE1" and "&b1LORE2" to close then execute console command "say test"
Mesela bu basit kod sunucu başladığında çalışıyor, GUI'de taşa tıkladığımda console Test mesajı yayınlanıyor. Ama skript reload attığım anda yukarda bahsettiğim gibi eşyaları çalabiliyorum ve işlemler çalışmıyor.

Desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eee bu sorun bende de vardı fakat 1.14 geçtikten sonra düzelmişti. Sende hala olması beni şaşırttı. Zaten tuske güncelleneli 1 yıldan fazla oldu. Galiba sorun tuske bir daha güncellenene kadar geçmeyebilir. Ya da bende geçtiği gibi bir anda da geçebilir. Çünkü gerçekten nasıl düzeldiği hakkında ufak bir fikrim bile yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl