poyrazhancilar#8100
eklentisini önerebilirim. Kapsamlı ve fonksiyonel bir eklentidir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Oyuncular market açabilsin diye ayrıca quickshop kullanıyorum ama quickshopun komutu shop yani diğerlerinin de shop, bu yüzden çakışıyor. Komutunu değiştirebiliyor muyuz?EconomyShopGUIDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
poyrazhancilar#8100
Oyuncular market açabilsin diye ayrıca quickshop kullanıyorum ama quickshopun komutu shop yani diğerlerinin de shop, bu yüzden çakışıyor. Komutunu değiştirebiliyor muyuz?
## Command used to open shop, DON'T PUT A /
buy-commands:
- 'buy'
- 'shop'
## Command to open sell inventory, DON'T PUT A /
sell-commands:
- 'sell'
.jar dosyasını WinRar ile açıp plugin.yml dosyasından yapabilirsin, ayrıcaOyuncular market açabilsin diye ayrıca quickshop kullanıyorum ama quickshopun komutu shop yani diğerlerinin de shop, bu yüzden çakışıyor. Komutunu değiştirebiliyor muyuz?
market:
command: /market
type: ALIAS
alias: /shop
permission-required: false
poyrazhancilar#8100
sunucuyu daha kapatmadım o yüzden deneme fırsatım olmadıAradığınızı bulduysanız lütfen belirtiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!