Bulundu 1.12.x anticraft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtem kodunu bilmeden yapmak imkansız
Sanal çalışma masası skriptini indirin ve fişeği engelleyin
onuda denedim craftını değiştirmeyi vs ama kodunu bilmedğim için birşey yapılmıyor

ahmet hocam craftını enegelemek isityorum fakat attgınız eklentiyi kurdum normal havayı fişeğin yapımını kapatıyor uçuş süresi olanı kapatmıyor sorun burda
/give McPlayHD fireworks 1 0 {tag:{Fireworks:{Flight:1}}} 1 den bahsediyorsanız bu custom extra NBT eklenmiş bir havai fişektir, Normal oyuncular bunu yapamazlar yetkileri olması gerekir. Probleminiz nedir ?

/give McPlayHD fireworks 1 0 {tag:{Fireworks:{Flight:1}}} 1 den bahsediyorsanız bu custom extra NBT eklenmiş bir havai fişektir, Normal oyuncular bunu yapamazlar yetkileri olması gerekir. Probleminiz nedir ?
hocam ben o kodla alınan itemin craftını kapatmak istiyorum

hocam ben o kodla alınan itemin craftını kapatmak istiyorum
Craftı yok zaten abicim bunun, Sadece komutla verilebiliyor onu yapabilmesi içinde op olması lazım adamın yani burdaki problem nerede onu anlamadım, Serverinde bunu üretebilen birilerimi var? Eğer varsa eklentilerinizde problem var demektir.

Craftı yok zaten abicim bunun, Sadece komutla verilebiliyor onu yapabilmesi içinde op olması lazım adamın yani burdaki problem nerede onu anlamadım, Serverinde bunu üretebilen birilerimi var? Eğer varsa eklentilerinizde problem var demektir.
craftı var ahmet hocam bakın atıyorum ss
2019-08-01_12.25.17.png
2019-08-01_12.25.20.png

2019-08-01_12.25.25.png

craftı var ahmet hocam bakın atıyorum ss
Anlamadığınız şu, Siz komut olarak bunu serverde yapıyorlar gibi yorum atmışsınız, Bende oyuncuların bunu craftlayamayacaklarını, komutu kullanamayacaklarını anlatmaya çalıştım, Lakin siz Uçuş süresi kısmını çıkartmak istiyorsunuz, bunu gamemode üzerinden elde edebilirsiniz lakin oyuncu olarak elde edemezsiniz illaki NBT olacak yani uçuş süresini belirten bir ifade olacak altında. Kullanmak istediğiniz eklenti etiketleri desteklemiyor belliki, Bu konuda farklı bir çözüm olarak custom craft sunan eklentilerden birini kullanarak düz roket yapmalarını sağlayabilirsiniz lakin etiketli olanıda craftlayabileceklerdir. Yada en basit çözüm olarak NBT etiketi destekleyen bir eklenti kullanmanız.

denermisin
JavaScript:
on right click with fireworks:
    set {_lore} to line 1 of lore of event-item
    if {_lore} contains "Uçuş Süresi: 2":
        send "no no no"
        cancel event
    if {_lore} contains "Uçuş Süresi: 3":
        send "no no no"
        cancel event

denermisin
JavaScript:
on right click with fireworks:
    set {_lore} to line 1 of lore of event-item
    if {_lore} contains "Uçuş Süresi: 2":
        send "no no no"
        cancel event
    if {_lore} contains "Uçuş Süresi: 3":
        send "no no no"
        cancel event
hocam lore her dille göre değişeceği için onunla pek alakası olcagını sanmıyorum denedim bu arada ama çalışmadı bir şuna dikkat ederseniz sevinirim
fireworks yazdıgnızda skript item olarak algılamıyor bazen FIREWORKS olrak yazarsanız algılıyor

ShortPallMall#0001 discord eklermisin çözelim sorununu

Anlamadığınız şu, Siz komut olarak bunu serverde yapıyorlar gibi yorum atmışsınız, Bende oyuncuların bunu craftlayamayacaklarını, komutu kullanamayacaklarını anlatmaya çalıştım, Lakin siz Uçuş süresi kısmını çıkartmak istiyorsunuz, bunu gamemode üzerinden elde edebilirsiniz lakin oyuncu olarak elde edemezsiniz illaki NBT olacak yani uçuş süresini belirten bir ifade olacak altında. Kullanmak istediğiniz eklenti etiketleri desteklemiyor belliki, Bu konuda farklı bir çözüm olarak custom craft sunan eklentilerden birini kullanarak düz roket yapmalarını sağlayabilirsiniz lakin etiketli olanıda craftlayabileceklerdir. Yada en basit çözüm olarak NBT etiketi destekleyen bir eklenti kullanmanız.
NBT etiketi olarak bildğiniz bir eklenti varmı ahmet hocam sizi yoruyorum kusura bakamyın

JavaScript:
on right click with FIREWORK:
    set {_lore} to nbt of event-item
    if {_lore} contains "{Fireworks:{Flight:2b}}":
        add "{Fireworks:{Flight:1b}}" to item-nbt of player's tool
        send "no no no"
        cancel event
    if {_lore} contains "{Fireworks:{Flight:3b}}":
        send "no no no"
        cancel event

JavaScript:
on right click with FIREWORK:
    set {_lore} to nbt of event-item
    if {_lore} contains "{Fireworks:{Flight:2b}}":
        send "no no no"
        cancel event
    if {_lore} contains "{Fireworks:{Flight:3b}}":
        send "no no no"
        cancel event
hocam yardımınız için çok teşekür ederim umarım açılcak olan sunucunuzda iyi yerlere gelirsiniz açılış tarihini merakla bekliyor olucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl