Bulundu 1.12.x anticraft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
itemin üstüne gelip ss atar mısınız ?
2019-07-30_10.46.51.png
2019-07-30_10.47.31.png

buyurun hocam

sorun çözülmedi

Kod:
on craft of firework:
    cancel event
çalışmassa
Kod:
on craft of 401:
    cancel event

Kod:
on craft of firework:
    cancel event
çalışmassa
Kod:
on craft of 401:
    cancel event
bunları bende denedim olmuyor itmein alınma komutu farklı imiş yeni buldum fakar engelemeyi halla bulamaıdm kod şu /give McPlayHD fireworks 1 0 {tag:{Fireworks:{Flight:1}}} 1 yazan yere uçuş süresi yazılıyor tüm biz oraya 401 kodunu engelediğimizde hiçbir özeliği olmayan bir havayı fişeği engeliyor o yüzdne olmuyor

bunları bende denedim olmuyor itmein alınma komutu farklı imiş yeni buldum fakar engelemeyi halla bulamaıdm kod şu /give McPlayHD /give McPlayHD fireworks 1 0 {tag:{Fireworks:{Flight:1}}} 1 yazan yere uçuş süresi yazılıyor tüm biz oraya 401 kodunu engelediğimizde hiçbir özeliği olmayan bir havayı fişeği engeliyor o yüzdne olmuyor
F3 + H Yapın ve sizin bahsettiğiniz fişeğin kodunu bana atın.

Kod:
on craft of minecraft:firework_rocket:
    cancel event

on craft of minecraft:fireworks:
    cancel event
İkisinide deneyin

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kod:
on craft of minecraft:firework_rocket:
    cancel event

on craft of minecraft:fireworks
    cancel event
İkisinide deneyin
denedim büğün sabah bu iki skriptide bir arkdaş söyledi fakat dedğim gibi normal hava fişeği engeliyor sadece uçuş süresi olanları engelemiyor mojang tutupta 3 4 tane iteme aynı kodu verirse yapıcak birşey kalmıyor

Craftlamasını engellemek için bunu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İtemi bloklamak içinde bunu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Deneyebilirsiniz, İyice inceleyin her ikiside işinizi görecektir diye düşünüyorum.
ahmet hocam craftını enegelemek isityorum fakat attgınız eklentiyi kurdum normal havayı fişeğin yapımını kapatıyor uçuş süresi olanı kapatmıyor sorun burda

Moderatör tarafından düzenlendi:
denedim büğün sabah bu iki skriptide bir arkdaş söyledi fakat dedğim gibi normal hava fişeği engeliyor sadece uçuş süresi olanları engelemiyor mojang tutupta 3 4 tane iteme aynı kodu verirse yapıcak birşey kalmıyor
İtem kodunu bilmeden yapmak imkansız
Sanal çalışma masası skriptini indirin ve fişeği engelleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl