Fhalinkz#6825
Denedim çalışmadıSkript Paylaşımı - Geliştirilebilir Item Spawner | KSP Spawner |Tüm Minecraft Itemlerini Destekler!
Sürekli sıkıntı çıkardığı için hastebin linki kaldırılmıştır. Ücretsiz bir hizmeti ücretli eklentiler ile karşılaştırıp, bunun ne farkı var diye sormayın lütfen! bunun en büyük farkı ÜCRETSİZ olmasıdır! options: seviyeKatsayisi: 100000 # Her seviye yükseldiğinde "Seviye X 250 000" kadar...www.mc-tr.com
Fhalinkz#6825
Denedim çalışmadı
bana seviye olayı filan değil düz demir spawnlayan spawner lazım işte birde bu domuza dönüşüyordu sanırsam(ss yok)Çalışmayan nedir? Hata mı alıyorsun? Yoksa başka bir problem mi var?
Aeseria#9704
Denedim olmuyorSkript e gerek yokeklentisini deniyebilirsin.. Eklenti isminin üzerine tıklayarak eklentinin spigot sayfasına gidebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Aeseria#9704
Sunucunuzda bir sıkıntı olabilir.Denedim domuz oluyor
Bende öyle düşünüyorum alayı bozulduSunucunuzda bir sıkıntı olabilir.
Boştu true yaptım restart çektimserver.properties dosyasındaki generator-settings= true mi false mi?
Fark yok itemspawnerlar beni istemiyor :(server.properties dosyasındaki generator-settings= true mi false mi?
Aeseria#9704
Pluginlerinin listesini atarmısın?Fark yok itemspawnerlar beni istemiyor :(
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!