CashCilion
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- CashCilion
Discord:
cash#8950
cash#8950
cash#8950
bu config nereye atlcak biraz acemiyim kusura bakma
Auctions adlı plugini öneririm. Kendim de kullanıyorum.dostlarm floAuction tarzı bir ihale plugini lazım crazy auc gibi karışık bi plugin istemiyorum floAuction gibi chatte belirgin güzel bi plugin 1.12.2 !
cash#8950
kıymetli dostum sürüm 1.12.2Auctions adlı plugini öneririm. Kendim de kullanıyorum.
Çok pardon sürüme dikkat etmemişim.kıymetli dostum sürüm 1.12.2
bu config nereye atlcak biraz acemiyim kusura bakma
Bu türk yapımı eklenti değil sadece türkçeleştirilmiş auctions eklentisi
Bu eklenti auctions eklentisinin çalışması için apidir eklenti değildir.Bubağlantıda olan eklentiyi kurman gerekiyor. Kurduktan sonra sunucuyu yeniden aç. Otomatik olarak dosya açılacak ve içine ekle :)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
cash#8950
dostum whatisit plugininin 1.12.2 eki yok malesef :/
Bubağlantıda olan eklentiyi kurman gerekiyor. Kurduktan sonra sunucuyu yeniden aç. Otomatik olarak dosya açılacak ve içine ekle :)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
cash#8950
dostum malesef çok karışık gereksiz bi plug yorar oyuncuyudenermisin?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
cash#8950
tamamda kardeşim eklenti olan whatisit pluginin 1.12.2 si yokyigit reis inki en mantıklısı ve dogrusu :D
tamamda kardeşim eklenti olan whatisit pluginin 1.12.2 si yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!