[1.12.2+] Commie Land / Dünyanın İlk Komünist Minecraft Sunucusu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CommieLand

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
Nierstein
Commie.png
Birbirini tekrar eden, rutinleşmiş sunuculardan sıkıldınız mı? Hep aynı şeyleri görmek sizi de fazlasıyla baydı mı? Oynadığınız hayatta kalma sunucuları size artık eksik gelmeye mi başladı?
İşte o zaman doğru konudasınız.
Daha önce eşi benzeri görülmemiş özgünlükte bir tema ile karşınızdayız.
Müthiş bir tema ve mükemmel özellikleri sizlerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Siz Değerli Türk Minecraft oyuncularına her adımında emekleriniz ile ilerleyeceğiniz, uzun soluklu bir macera sunuyoruz. Gerek yalnız gerek ekibiniz ile birlikte eşsiz bir oyun keyfi yaşayacaksınız.
Oyunda birçok farklı özel nesne mevcut! Örneğin tavşanların içerisinden Gizemli Mantarlar düşürebilir, Ghastların içerisinden Kızıl Tozu düşürebilir ve bunları eşya dönüşümlerinizde kullanabilirsiniz. Zira Commie Land'de her şey alıştığınızdan çok farklı.
Hayat şartları size ağır gelmeye başladığında rıhtıma gelerek balık tutabilir, diğer oyuncularla rekabet edebilirsiniz. Gürültüden uzaklaşıp tarım yapabilir, elde ettiğiniz mahsülleri Sovhozlara giderek Yüce Komün'e hediye edebilirsiniz. Yüce Komün bunun karşılığında size birbirinden değerli madenler hediye eder. Oyundaki gizemli NPC'leri ziyaret ederek günlük ödüllerinizi alabilirsiniz, Yüce Komün'ün liderlerinin naaşları önünde saygı duruşunda durabilirsiniz. Rol yapmanın hayatta kalma ile kusursuz bir biçimde birleştiği Commie Land'de asla sıkılmayacağınızın garantisini verebiliriz. Bir şeyin daha garantisini verebiliriz, Commie Land'de kimse aç kalmayacak. Çünkü Yüce Komün herkese pişmiş patates dağıtıyor!

Sunucu Özellikleri.png

İş Birliği Yaptığımız Bazı Sayfalar:
@bgygunluk - 204k
@bgygames - 169k
@oldbutgamer - 246k
@gayriresmiyoutube - 245k
@justgameofficial - 438k
@flamer.gaming - 194k
@minecraftguncel - 22k
@kolsuzherif - 56k
@stevedenpostlar - 100k
Mert Güngördü ve çok daha fazlası!
Reklamlarımız sürekli devam edecek.
4.png

Spawn
Spawn.jpg

Sovhoz
Sovhoz.jpg

Kutup
Kutup.jpg

KutupTank.jpg

Katedral
Katedral.jpg

Escobar
Escobar.jpg
Birleşmiş Milletler
BM.png

Tapınak
Tapınak.png

Oyuncularımızın Tarlalarından Bir Tanesi
2021-08-25_19.18.10.png

Aktiflik Tablosu
2021-08-30_18.45.30.png

Neden Commie Land?

720794239302107186.gif
Güçlü Sunucular ve Lagsız Oyun Garantisi

720794239302107186.gif
Survival ve Rol Yapmanın Eşsiz Birleşimi

720794239302107186.gif
İnovatif Düşünce Yetisine Sahip Geliştirici Kadrosu

720794239302107186.gif
İlgili ve Problemlerinizi Çözme Odaklı Bir Yetkili Kadrosu

720794239302107186.gif
Oyuncuyu Mağdur Etmeyen Hakkaniyetli Bir Yönetim

720794239302107186.gif
Etkili Reklamlar Sayesinde Sönmeyecek Aktiflik Garantisi

720794239302107186.gif
Sürekli İlerleyen Yapısı ile Bitmeyen Bir Oyun Keyfi

Güncelleme Duyuruları 13.09.2021

:mc_90-0:Artık Wither kestiğinizde içerisinden bir adet Hizmet Nişanı elde edeceksiniz.

:mc_90-0:Artık Zombi, İskelet ve Örümcek moblarının içerisinden %1 olasılıkla Bilgeliğin Kitabı düşecek.

:mc_90-0:Oyuna Ejderha Nefesi eklendi.

:mc_90-0: /warp sovhoz haritasına yeni npcler eklendi.

:mc_90-0:Hizmet Nişanı + 16 Bilgeliğin Kitabı = Elytra

:mc_90-0:Hizmet Nişanı + 8 Bilgeliğin Kitabı = Shulker Box

:mc_90-0:Hizmet Nişanı + Bilgeliğin Kitabı = Ölümsüzlük Totemi

:mc_90-0:2 Bilgeliğin Kitabı = Ejderha Nefesi

:mc_90-0:Ayrıca "Yoldaş" NPC'sinden at zırhlarınızı madenlere çevirebileceksiniz.

:mc_90-0:Elmas Blok + 8 Kızıltaş Bloğu = Kızıl Mühür

:mc_90-0:32 Elmas Blok + 64 Gizemli Mantar = Dönüşüm Parşömeni

:mc_90-0:Artık tavşanların içinden Gizemli Mantar adında bir item çıkıyor.

:mc_90-0:Ghastların içerisinden %25 olasılıkla "Kızıl Tozu" elde edebileceksiniz.

:mc_90-0:Hizmet Nişanı + 5 Kızıl Tozu = Kızıl Hizmet Nişanı

:mc_90-0:Kızıl Hizmet Nişanı ve Kızıl Mühürlerinizi kullanarak Sovyet Zırhı (P6 Elmas Set) elde edebilirsiniz.

:mc_90-0:Sovyet Zırhlarınıza Dönüşüm Parşömeni basarak Sovyet Zırhı+ (P7 Elmas set ve her zırhın kendine özel büyüsü vardır. Örneğin +'lı göğüslük fazladan dikenler 5 verir.) elde edebilirsiniz.

:mc_90-0:Elmas satış fiyatı arttırıldı.

:mc_90-0:Karpuz, Buğday gibi tarım ürünlerinin fiyatı güncellendi.

:mc_90-0:Marketten artık altın satın alınabilecek.

:mc_90-0:Kasalardaki problem çözüldü, matematik sorusu ödülü tekrardan başlangıç kasası anahtarı oldu.

:mc_90-0:Maden kazma ödüllerindeki hata düzeltildi. Yeni ödüller şu şekilde;

:mc_90-0:200 Elmas = 3 Claim Kasası Anahtarı

:mc_90-0:250 Demir = 2 Claim Kasası Anahtarı

:mc_90-0:300 Kömür = 1 Claim Kasası Anahtarı

:mc_90-0: 750 Taş = 2 Başlangıç Kasası Anahtarı

Son düzenleme:
Farklı bir sunucuya benziyor. Fakat konu tasarımı biraz geliştirilebilir. Yakın zamanda uğrayacağım.

Son düzenleme:
Farklı bir sunucuya benziyor. Fakat konu tasarımı biraz geliştirilebilir. Yakın zamanda uğrayacağım.
Sade ve temayı anlatacak bir tasarım tercih ettik, fakat konu içeriğinin fazla boş olduğunun farkındayız. Kısa süre içerisinde çok daha geliştirilecek, teşekkür ederiz; her zaman bekleriz.

Dikkat çekici bir sunucu klasik sunucuların dışında oldukça güzel bir sunucu olmuş gelip inceleyeceğim başarılar.

Heryerde siyaset varda burda olmasın be reis ne biliyim bence saçma ama başarılar dilerim

Dikkat çekici bir sunucu klasik sunucuların dışında oldukça güzel bir sunucu olmuş gelip inceleyeceğim başarılar.
Yorumunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, her zaman bekleriz.
Heryerde siyaset varda burda olmasın be reis ne biliyim bence saçma ama başarılar dilerim
İlk görselin altındaki yazıyı okuma zahmetine girseydiniz keşke efendim, neyse; teşekkür ederiz.

İlk gördüğüm de çok güldüm ve kahkaha attım... keşke komünizm ile ilgili bir şeyler bilseydim. :D
Bu tür şeyler hakkın da pek fikrim yok ama zaten sunucunun olayı da komünizm değilmiş goygoy amaçlı böyle yapmışsınız hoşuma gitti. Gelicem uğrıcam nick Wisart WFWĞQEFĞSADF

Sunucunuzun teması çok güzel özgün ve ilgi çekici. Tasarımdaki text kısmını silip görsele aktarmanızı öneririm biraz göz yoruyor. Buildleriniz iyi değil lütfen geliştirin. Hatta towny sunucularındaki gibi dünya haritası koyabilirsiniz. Başlayanlar millet seçer amerika rusya gibi değişik rpg türleri görmek hoş olur ayrıca tek kominist ülke sscb değildi. Sunucudaki dev pixel artları kaldırın map art kullanın lütfen. Bu sunucuya bir texture pack yapmalısınız. Sunucu geliştirmenizde size yardımcı olabilirim discorddan ulaşmanız yeterli?​

İlk gördüğüm de çok güldüm ve kahkaha attım... keşke komünizm ile ilgili bir şeyler bilseydim. :D
Bu tür şeyler hakkın da pek fikrim yok ama zaten sunucunun olayı da komünizm değilmiş goygoy amaçlı böyle yapmışsınız hoşuma gitti. Gelicem uğrıcam nick Wisart WFWĞQEFĞSADF
Yorumunuz için teşekkür ederim, her zaman bekleriz.
Sunucunuzun teması çok güzel özgün ve ilgi çekici. Tasarımdaki text kısmını silip görsele aktarmanızı öneririm biraz göz yoruyor. Buildleriniz iyi değil lütfen geliştirin. Hatta towny sunucularındaki gibi dünya haritası koyabilirsiniz. Başlayanlar millet seçer amerika rusya gibi değişik rpg türleri görmek hoş olur ayrıca tek kominist ülke sscb değildi. Sunucudaki dev pixel artları kaldırın map art kullanın lütfen. Bu sunucuya bir texture pack yapmalısınız. Sunucu geliştirmenizde size yardımcı olabilirim discorddan ulaşmanız yeterli?​
Selamlar, öncelikle yorumunuz ve bildirileriniz için fazlasıyla teşekkür ediyorum. Buildlerin devamını görmeniz için bir gün kesinlikle sunucumuza bekliyoruz. Sunucumuz esasında bir Hayatta Kalma sunucusu olduğu için statükoyu o denli değiştirecek radikal rol yapma ögeleri eklemedik. Texture Pack üzerinde çalışıyoruz, sunucu daha bu hafta açıldığı için bittabi eksikler yavaş yavaş halledilecek. Discorddan arkadaşlık isteği gönderdim, kabul ederseniz görüşebiliriz; iyi akşamlar.

Server Güzel öbür swler gibi alıntı pl ile gelip burda biz yaptık gibi saçma sapan şeyler dememişsiniz ve hızlıda bitmiyor sw beğendim

Teması dışında komunizm ile hiçbir alakalı şey yok o yüzden beğenmedim ama tema başarılı

Teması dışında komunizm ile hiçbir alakalı şey yok o yüzden beğenmedim ama tema başarılı
Komün'ün ücretsiz yemek dağıtması.

Komün'ün çapa, kova, tohum gibi materyalleri oyunculara hediye etmesi ve bunun dahilinde;
Temel üretim araçlarının oyuncuların elinde olması.

Oyuncuların üretimi Komün için yapması.

Oyun içerisinde muhalefet olanların (!) ve kuralları çiğneyenlerin Gulaglara atılması.

Üretim sisteminin ve ekonominin tıpkı Bernstein ve Marx'ın Komünizm idesi gibi tarıma dayalı olması, tarım ürünlerinin değerli materyallere ulaşım aracı olması.

Oyuncuların Komünler (Klanlar) oluşturarak ortak üretim yapabilmesi, ortak hazinede birikim yapması ve ortak sandıkları kullanması. Ayrıca Komünlerin birbirine müdahale edememesi.

Statükonun sizi mob farmı yapmaya zorunlu kılması, bir nevi Kruşçev öncesi Sovyetlerin Komünizmi gibi militarizmi tetikliyor. Çünkü güçlü silahlar yapmanızı gerektirecek düşmanlarınız var.

Birkaç madde ile bu şekilde özetleyebiliriz, yine de teşekkür ederiz.
Server Güzel öbür swler gibi alıntı pl ile gelip burda biz yaptık gibi saçma sapan şeyler dememişsiniz ve hızlıda bitmiyor sw beğendim
Yorumunuz ve görüşleriniz için teşekkür ederiz. İyi oyunlar.

Konu düzenlendi, herkese iyi forumlar; iyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl