Tanıtım 1.11.2 Minecraft Role Play Plugin Paketi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark_4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.395

Sizce İşe Yararmı

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_4

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
110
Minecraft
Dark_4

Discord:

Evoshi Hatake#6144

Selamlar Arkadaşlar 1.11.2 İçin Yaptığım Ücretsiz Bir Role Play Paketi Umarım Beğenirsiniz

İndirme Linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kullanılan Pluginler:
CrackShot
Citizens
Sentinel
Multiverse-Core
WorlEdit
WorldGuard
Vehicles
ClearLagg
SkinsRestorer
EssentialsX
ChairsReloaded
MyCommands
SimpleRename
Trampoline

Son düzenleme:
Gece Görmeyen Olmayabilir Diye Mesaj Bıraktım. :-)

Eline sağlık, lakin pek hoşuma gitmedi. Sanki minecraft da mod tanıtır gibi paket tanıtmışsın. Eklentileri zaten ayarlamamışsın bile löps diye koymuşsun. Eklenti paketi olması için çoğu şeyi ayarlaman lazım. Gruplar vs. eksikleri çok, paintball csgo mod tarzında bir oyun yapılıp kırmızı mavi takım olmak üzere t & ct olarak bir oyun modunda kullanılabilir. Dediğin gibi telefon ve para gereksiz. :D Yine de eline sağlık. Ama pek kullanılacağını sanmıyorum.

NOT: Şimdi farkettim, zaten paylaştığın kategori baştan yanlış zaten.

Eline sağlık, lakin pek hoşuma gitmedi. Sanki minecraft da mod tanıtır gibi paket tanıtmışsın. Eklentileri zaten ayarlamamışsın bile löps diye koymuşsun. Eklenti paketi olması için çoğu şeyi ayarlaman lazım. Gruplar vs. eksikleri çok, paintball csgo mod tarzında bir oyun yapılıp kırmızı mavi takım olmak üzere t & ct olarak bir oyun modunda kullanılabilir. Dediğin gibi telefon ve para gereksiz. :D Yine de eline sağlık. Ama pek kullanılacağını sanmıyorum.

NOT: Şimdi farkettim, zaten paylaştığın kategori baştan yanlış zaten.
Doğru Kusura Bakmayın Yanlışlıkla BungeeCord Kısmına Koymuşum :) Yani Paket Demeyilimde Derleme Diyelim OZaman :)
Not: Zaten Bende Bunu Videoda Kullanmak İçin Yapmıştım .

Fena bir pakete benzemiyor, indiren arkadaşlara hayırlı olsun.

Güzel bir pakete benziyor, ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl