09 Ekim 2024 Discord Erişim Engeli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buhari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 810
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar,

Dün gece discord'a erişim engelini ben getirmiş bulunmaktayım. Son zamanlarda sosyal medya platformunda dönen olaylardan ötürü halkımız için en doğru kararı aldık.

Çocuklarımızın akıl ve ruh sağlığı bizim için en önemli faktörlerden birisidir. Discord ortamında dönen asılsız ihbar gibi olayları kınıyorum.
Discord'un şuanda açılması söz konusu değildir ve olamaz.

MC-TR Kamuoyuna duyurulur.
Ciddimi?

Merhaba arkadaşlar,

Dün gece discord'a erişim engelini ben getirmiş bulunmaktayım. Son zamanlarda sosyal medya platformunda dönen olaylardan ötürü halkımız için en doğru kararı aldık.

Çocuklarımızın akıl ve ruh sağlığı bizim için en önemli faktörlerden birisidir. Discord ortamında dönen asılsız ihbar gibi olayları kınıyorum.

Hocam Discord hesabınızdaki profil fotoğrafındaki şahıs siz misiniz anlayamadım. Gözlük çok yakışmış.

Merhaba arkadaşlar,

Sayın @lero7331

Discordun içinde bulunan panelci ve çocuk istismarına yönelik kişilere(başka terimler var ama forum kuralları söylememe el vermiyor) kişiler hakkında bir yaptırım olacak mıdır?

Yoksa her zamanki gibi platform yasağı devam mı edecektir ?

Umarım açılır kapanmasıda baya normal oyun platformunun dışındada çok olaylar oluyordu bu konuda haklılar umarım tekrardan açılır.

Sayın @lero7331

Discordun içinde bulunan panelci ve çocuk istismarına yönelik kişilere(başka terimler var ama forum kuralları söylememe el vermiyor) kişiler hakkında bir yaptırım olacak mıdır?

Yoksa her zamanki gibi platform yasağı devam mı edecektir ?
Merhaba,

Discord kullanıcı verilerini ve güvenliğini ön planda tutmakta. Şu anda Discord'dan herhangi bir veri talep edemiyoruz. Panelci ve çocuk istismarına yönelik içeriklerle ilgili olarak, bu tür tehlikeli davranışların titizlikle incelendiğini ve platformun güvenliği için gerekli önlemlerin alındığını belirtmek isterim. Bu bağlamda ihlallerin ve işlenen suçların fark edilmesi durumunda, sadece platform yasakları değil, aynı zamanda yetkililerle iş birliği yaparak daha ciddi yaptırımlar da uygulayacağız. Amacımız, Discord’u herkes için güvenli bir ortam haline getirmektir hiç şüpheniz olmasın. :)

Şu discordu açın artık ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl