SansarReisOfficial
Tasarımcı
- Elmaslar
- 415
- Minecraft
- CrazySansar
Discord:
Corrsy#7006
Corrsy#7006
Reaven Team#9061
Corrsy#7006
sen 0 dan yapıyomusun ?Özel bir eklenti paketi için 50TL bütçe az bence kaliteli bir iş istiyorsan bütçeni arttırman gerek. Piyasada 50TL ye özel paket yapan varmıdır bilmem ama varsada o paket sıfırdan değildir. Bir yerlerden toplamadır.
Reaven Team#9061
Evet ekibimiz yapıyor. BlackOPS#5407 discorddan ulaşabilirsin.se
sen 0 dan yapıyomusun ?
Corrsy#7006
attım istekEvet ekibimiz yapıyor. BlackOPS#5407 discorddan ulaşabilirsin.

efekurban
adam bir şey almak istemiyor, soru soruyor. sorusuna satış linki atarak cevap veriyorsunuz. bizde biliriz "gel kardeşim bizde stoklar var 50tlye çözeriz" demesini. adam akıllı sorusuna cevap verin, cevap vermeyeceksiniz reklamınızı yapmayın.50TL'ye özel yaptırmak biraz zor, eğer hazır ve kaliteli paket arıyorsan linkini buraya bırakıyorum;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
50tlye paket yapan varmı diyorsa 50tlye paket aradığı bellidir, bende 50tlye özel bulamazsın dedim, sende biliyorsan sende de o zaman.adam bir şey almak istemiyor, soru soruyor. sorusuna satış linki atarak cevap veriyorsunuz. bizde biliriz "gel kardeşim bizde stoklar var 50tlye çözeriz" demesini. adam akıllı sorusuna cevap verin, cevap vermeyeceksiniz reklamınızı yapmayın.

efekurban
50tlye sıfır (özel) paket arıyor, sense sorusuna çok farklı bir şekilde cevap veriyorsun. adamın burdaki amacı stok paket almak olsa zaten stok arıyorum 50tlye derdi. her konunun altında kendinizi tanıtmanıza gerek yok, gerekli olduğunda insanlar gerçek kaliteyi kimin verdiğini fark ediyor. :)50tlye paket yapan varmı diyorsa 50tlye paket aradığı bellidir, bende 50tlye özel bulamazsın dedim, sende biliyorsan sende de o zaman.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!