0 Dan Plugin Paketi Yapıp Satan Varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

Merhabalar Ben 0 Dan Plugin Paketi Yaptırtmak İstiyorum Yakın Zamanda Açılacak Sunucum İçin. Galaktik Skyblock Türünde 1.8 Sürümü Olacaktır. Bütce 50TL Satıcı Varsa TokenAdam.html V2#0019 Dc Ulaşabilir.

Özel bir eklenti paketi için 50TL bütçe az bence kaliteli bir iş istiyorsan bütçeni arttırman gerek. Piyasada 50TL ye özel paket yapan varmıdır bilmem ama varsada o paket sıfırdan değildir. Bir yerlerden toplamadır.

se
Özel bir eklenti paketi için 50TL bütçe az bence kaliteli bir iş istiyorsan bütçeni arttırman gerek. Piyasada 50TL ye özel paket yapan varmıdır bilmem ama varsada o paket sıfırdan değildir. Bir yerlerden toplamadır.
sen 0 dan yapıyomusun ?

50TL'ye özel yaptırmak biraz zor, eğer hazır ve kaliteli paket arıyorsan linkini buraya bırakıyorum;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

50TL'ye özel yaptırmak biraz zor, eğer hazır ve kaliteli paket arıyorsan linkini buraya bırakıyorum;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adam bir şey almak istemiyor, soru soruyor. sorusuna satış linki atarak cevap veriyorsunuz. bizde biliriz "gel kardeşim bizde stoklar var 50tlye çözeriz" demesini. adam akıllı sorusuna cevap verin, cevap vermeyeceksiniz reklamınızı yapmayın.

adam bir şey almak istemiyor, soru soruyor. sorusuna satış linki atarak cevap veriyorsunuz. bizde biliriz "gel kardeşim bizde stoklar var 50tlye çözeriz" demesini. adam akıllı sorusuna cevap verin, cevap vermeyeceksiniz reklamınızı yapmayın.
50tlye paket yapan varmı diyorsa 50tlye paket aradığı bellidir, bende 50tlye özel bulamazsın dedim, sende biliyorsan sende de o zaman.

50tlye paket yapan varmı diyorsa 50tlye paket aradığı bellidir, bende 50tlye özel bulamazsın dedim, sende biliyorsan sende de o zaman.
50tlye sıfır (özel) paket arıyor, sense sorusuna çok farklı bir şekilde cevap veriyorsun. adamın burdaki amacı stok paket almak olsa zaten stok arıyorum 50tlye derdi. her konunun altında kendinizi tanıtmanıza gerek yok, gerekli olduğunda insanlar gerçek kaliteyi kimin verdiğini fark ediyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl