WG HAKKINDA LÜTFEN GİR

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vezirx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vezirx

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Katılım
16 Nisan 2017
Mesajlar
168
Elmaslar
6
Puan
0
Yaş
27
Arkadaşlar merhaba sunucumda roleplay serveri tasarlıyorum spawnın içinde evler var komple wgledigim için doğal olarak evlerde wglenmiş oluyor şimdi sorum şu


Ben spawnı wgledigimde evlerde wgleniyor adamin üstüne geçirdigim zaman wgyi adam sadece evi değil spawnda dahil olmak üzere kırabılıyor bunu nasıl yapabilirim ?


2adet wg falan mı yapmam gerekir
 
/rg setparent rgadi rgadi ile büyük olana küçük (Veya tam tersi oluyordu :D) olanı kapsatabilirsiniz. Büyükteki flaglar küçüktede geçerli olacaltır fakat küçükteki flagı değiştirebilirsiniz.
 
nasil yani anlamadim :D
 
nasil yani anlamadim :D
/rg setparent yapıyosun 2 kare düşün 1i büyük 1i küçük /rg setparent yapınca küçük olan kare büyük olanın içinde oluyor. Bu nedenle küçük olan büyük olanın flaglarınıda alıyor. Flagı biliyorsun herhalde? PVP=deny falan işte..[DOUBLEPOST=1493148628,1493148452][/DOUBLEPOST]Örneğin büyük olanda pvp allow ise küçük olandada allow. Bu arada söylemeyi unutmuşum evet 2 wg lazım biri ev biri spawn. Spawn pvp deny yaparsanız evdede deny olur ama evin pvp flagını allow yaparsanız spawn deny kalır ev allow kalır. Faction sunuculardaki en püf noktadır hatta lapis kırmada işe yarar. Dediğimi yine anlamazsan google amcaya worldguard rehberi yazıp konulardan setparent i inceleyebilirsin :)
 
isterseniz ben size ip adresini vereyim siz ayarlarmısınız ? :D galiba demek istedigimi anlamadiniz olay o flagları almada değil ki mesela diyelim ben Roleplay serverimde spawnda Ev falan var wg atıyorum komple evlerde dahil oluyor buna Mesela ben 3 evden 1 evi adamin üstüne yapacağım o olayı yapamadım
 
Hocam yardım etmeye çalıştımda biraz batırdım anlaşılan :) Diğer arkadaşlarımız yardım ederse sevinirim. Mobilden anlatmak yazmak zorladı biraz pc de olsaydım yardım ederdim.
 
Google amcada arattım fakat tam ayrıntılı bir şekilde bulamadım o yüzden buraya yazma kararı aldım :D[DOUBLEPOST=1493148992,1493148947][/DOUBLEPOST]Peki Teşekkürler şu addmember olayı ne peki ? son olarak
 
Oyuncu /region addmember [ID] [kullanıcı] [kullanıcı1] [...] komutu ile regiona başkasını ekleyebilir.
 
Oyuncu /region addmember [ID] [kullanıcı] [kullanıcı1] [...] komutu ile regiona başkasını ekleyebilir.
Tek tek oyuncu eklemesine hiç gerek yok.
/rg addmember <wg> g:<rank> yazarak yazdıgınız rank'a geçen herkesi ekleri, rütbe değiştiginde addmemberden çıkar.
 
Sunucumda Rütbe Sistemi yok. Dedigim gibi roleplay serveri yapıyorum. spawnda evler var ve o evlerde seçiliyor dogal olarak spawni wgledigimde 2 adet wg olmuş oluyor evide wgliyorum

.//expand vert
/region define ev1 Oyuncu adı Şeklinde wgliyorum
ve daha sonrasında ./rg addmember ev1 oyuncununadını yazıyorum fakat ne kapıyı açabiliyor nede kırabiliyor
 
Sunucumda Rütbe Sistemi yok. Dedigim gibi roleplay serveri yapıyorum. spawnda evler var ve o evlerde seçiliyor dogal olarak spawni wgledigimde 2 adet wg olmuş oluyor evide wgliyorum

.//expand vert
/region define ev1 Oyuncu adı Şeklinde wgliyorum
ve daha sonrasında ./rg addmember ev1 oyuncununadını yazıyorum fakat ne kapıyı açabiliyor nede kırabiliyor
Spawnda ne gibi flaglar var? Örneğin rg f spawn build deny ise rg f spawn build allow yapınız. Birde setparent olayını denedinizmi? Şuan müsaitim aslında sunucu ip nizi verirseniz sunucuyu incelemek isterim.
 
Tabiki Hemen veriyorum özelden atayım size.[DOUBLEPOST=1493410902,1493214000][/DOUBLEPOST]Konu kilit lütfen Kilitolive Sorunumu çözdü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst