EPOSTA DOĞRULAMASI > MAİLVERİFY > MYSQL

SplendidNw

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
8 Temmuz 2021
Mesajlar
36
Elmaslar
12
Puan
6.520
Minecraft
_Dutzy_

Discord:

_Dutzy_#1112

Merhaba değerli mctr sakinleri bugün bir kaç saatte yaptığım mail doğrulama eklentisini sizlere tanıtacağım eklentinin özelliği yeni giren oyuncuların mail doğrulaması yapması yapmazlar ise config kısmından belirlediğiniz süre zarfında oyundan kicklenmesi.

/eposta <mail>
mailverify.use

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.


image.png


image.png


EKLENTİ DAHA GELİŞTİRİLİCEKTİR LÜTFEN DAHA BETA SÜRECİNDE OLAN BİR EKLENTİ İÇİN OLUR OLMADIK YORUM ATMAYINIZ.

Umarım birilerinin ihtiyacını görmüştür lütfen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
 
authme'de olan bir özellik zaten
 
Son düzenleme:
authme'de olan bir özellik zaten
Authme'de bu zorunlu kılınmıyor. Burada zorunda kılınmasının amacı şu; toxic kitlenin azaltılması mesela /email <email> şeklinde authmede lobide falan yapabiliyorsunuz bunu bunda daha lobiye alınmadan çakma lobide istenmekte böylece mail adresiniz olmadan oynayamazsınız.
Şahsi fikrim şudur ;
Her sunucuda bulunması gereken yararlı bir doğrulama sistemi. Ellerinize sağlık
 
Merhaba, forum kuralları gereği eklenti paylaşımlarınızda en az iki adet görsel bulundurmanız gereklidir. Gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat sonunda arşive taşınacaktır.
 

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst