
benjamin17
command /spawn:
trigger:
if player's money is greater than or equal to 100:
execute console command "warp spawn %player%"
execute console command "eco take %player% 100"
broadcast "&cMC-TR &8» &7%player% &aAdlı Oyuncu 100 para Karşılığında spawna ışınlandı"
maadenci
Bunu kullanırsanız spawn komutu döngüye girer ve oyuncudan konsolu doldurup para alacağı gibi oyuncuyu ışınlamaz. Bunu kullanabilirsiniz:Merhabalar
Kod:command /spawn: trigger: if player's money is greater than or equal to 100: execute player command "spawn" execute console command "eco take %player% 100" broadcast "&cMC-TR &8» &7%player% &aAdlı Oyuncu 100 para Karşılığında spawna ışınlandı"
Bunun gibi bir skript işinizi görecektir.
on command "spawn":
player's balance < 100:
cancel event
send "Işınlanmak için bakiyen en az 100 olmalı."
stop
else:
remove 100 from player's balance

benjamin17
Sunucumda yukarıda belirttiğim skripti kullanıyorum sizin dediğiniz gibi bir olay söz konusu değil.Bunu kullanırsanız spawn komutu döngüye girer ve oyuncudan konsolu doldurup para alacağı gibi oyuncuyu ışınlamaz. Bunu kullanabilirsiniz:
JavaScript:on command "spawn": player's balance < 100: cancel event send "Işınlanmak için bakiyen en az 100 olmalı." stop else: remove 100 from player's balance
maadenci
Spawn komutunu Skript ile tanımlamışsınız, yani Skript siz 4. satırda oyuncuya konsol tarafından /spawn komutunu girdirdiğinizde Skript Essentials'ı es geçecek ve tanımladığınız komutu kullanacaktır. Siz de oyuncuyu ışınlamaya dair herhangi bir değer belirtmediğinizden oyuncudan sadece para kesecek, oyuncu da konumunda kalacaktır. Kullandığınız Skript'te oyuncuyu belirli bir yere ışınlıyorsanız o zaman çalışacaktır.Sunucumda yukarıda belirttiğim skripti kullanıyorum sizin dediğiniz gibi bir olay söz konusu değil.

benjamin17
Demek istediğinizi anladım ama ne kadar garipki benim sunucuda dediğiniz hata olmadı. Muhtemelen spawn için bir plugin kullandığım için olabilir. Yukarıdaki kodu warp a göre düzenliyorum.Spawn komutunu Skript ile tanımlamışsınız, yani Skript siz 4. satırda oyuncuya konsol tarafından /spawn komutunu girdirdiğinizde Skript Essentials'ı es geçecek ve tanımladığınız komutu kullanacaktır. Siz de oyuncuyu ışınlamaya dair herhangi bir değer belirtmediğinizden oyuncudan sadece para kesecek, oyuncu da konumunda kalacaktır. Kullandığınız Skript'te oyuncuyu belirli bir yere ışınlıyorsanız o zaman çalışacaktır.
maadenci
Düzelttiğiniz hâli şu anda çalışıyor olacaktır. Siz var olan bir komudu (örneğin "spawn" komudu olsun) Skript'e yeniden eklerseniz farklı eklentilerin sağladıkları ışınlama etkisi çalışmaz. Sizin o koda ışınlamayı eklemeniz lazım, şu an kodunuzla "/spawn" komudunu kullanan oyuncuların parası kesilecek, ve warp kullanarak ışınlanabilecekler. Lakin oyuncular direkt "/warp spawn" yazdıkları taktirde ışınlanabilmelerine rağmen paraları kesilmeyecektir. Kodumu kullanmanızı tavsiye ederim, iyi günler.Demek istediğinizi anladım ama ne kadar garipki benim sunucuda dediğiniz hata olmadı. Muhtemelen spawn için bir plugin kullandığım için olabilir. Yukarıdaki kodu warp a göre düzenliyorum.

benjamin17
Haklısınız hocam, essentials ayarında özel warp izinlerini açıp oyuncuya essentials.warp.spawn iznini vermez ise düzgün olarak çalışacaktırDüzelttiğiniz hâli şu anda çalışıyor olacaktır. Siz var olan bir komudu (örneğin "spawn" komudu olsun) Skript'e yeniden eklerseniz farklı eklentilerin sağladıkları ışınlama etkisi çalışmaz. Sizin o koda ışınlamayı eklemeniz lazım, şu an kodunuzla "/spawn" komudunu kullanan oyuncuların parası kesilecek, ve warp kullanarak ışınlanabilecekler. Lakin oyuncular direkt "/warp spawn" yazdıkları taktirde ışınlanabilmelerine rağmen paraları kesilmeyecektir. Kodumu kullanmanızı tavsiye ederim, iyi günler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!