WhiteEffect
Örümcek Hoşt!
Oyun tamamlandı yeni konuya. https://www.mc-tr.com/konu/tanitim-cr-so-tarzi-hub-lobi-oyun-tanitimi.117218/
Son düzenleme:
Öncelikle eline sağlık. Eminim optimizasyonu üst düzey olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 230140
Craftrise ve Sonoyuncu'ya rakip çıkacak lobi paketi getiriyorum. Eklenti paketinin %90'ı bitti çoğu özellik tarafımca kodlandı haritada dahil. 1 haftalık geliştirme süreci sonrasında piyasada yer alacak. Büyük sunuculara rakip çıkması için pakette yalnızca 10 adet eklenti bulunmaktadır. Görüşlerinizi alayım.
Optimize olması için 1.8 ile geliştiriliyor. Üst sürüm seçenekleri de var.Paketin taban sürümü nedir? 1.16.5 taban olacak mı
w0in
Musait olursam katılmayı düşünüyorum, eklenti paketlerinizi çok beğeniyorum. Birkaç yıl önce sizden ürün aldığımda çok memnun kaldım.Dostlar salı 13:45'de oyunun tanıtımı için video çekilecek videoya sizlerinde konuk olmasını istiyoruz. 13:30 gibi girişler açılacak bu saatte sunucu ip adresi (sadece video için açılacak ve kapatılacak) konu üzerinden paylaşılacaktır. Tüm katılımcılara oyunun içerisinde PreVIP+ üyelik tanımlanacaktır. Videomuza konuk olan herkese teşekkürlerimizi sunarız.
MC-TR'de şu an onaylı satıcılığım yok ürünün satışı net değil. Teşekkür ederim ilhan.Musait olursam katılmayı düşünüyorum, eklenti paketlerinizi çok beğeniyorum. Birkaç yıl önce sizden ürün aldığımda çok memnun kaldım.
xdredd.
Paketler hakkında pek bir bilgim yok pek bir şey diyemeyeceğim. Fakat Bu tarz iki büyük sunucuya rakip bir paketin böyle bir haritaya sahip olması kötü olmuş.Dostlar salı 13:45'de oyunun tanıtımı için video çekilecek videoya sizlerinde konuk olmasını istiyoruz. 13:30 gibi girişler açılacak bu saatte sunucu ip adresi konu üzerinden paylaşılacaktır. Tüm katılımcılara oyunun içerisinde PreVIP+ üyelik tanımlanacaktır. Videomuza konuk olan herkese teşekkürlerimizi sunarız.
Ekli dosyayı görüntüle 230140
Craftrise ve Sonoyuncu'ya rakip çıkacak lobi paketi getiriyorum. Eklenti paketinin %90'ı bitti çoğu özellik tarafımca kodlandı haritada dahil. 1 haftalık geliştirme süreci sonrasında piyasada yer alacak. Büyük sunuculara rakip çıkması için pakette yalnızca 10 adet eklenti bulunmaktadır. Görüşlerinizi alayım.
Yarın videoya konuk olacaklar haritanın tamamını ve yeniliklerini görecekler. Şu anlık harita hakkında görüşlerinizi değerlendiremiyoruz.Paketler hakkında pek bir bilgim yok pek bir şey diyemeyeceğim. Fakat Bu tarz iki büyük sunucuya rakip bir paketin böyle bir haritaya sahip olması kötü olmuş.
Türkiye'nin önde gelen sunucularına rakip bir sunucu açmak beni kaldıramayacağım yükün altında bırakacaktır. Bir oyun sunucusu açma gibi bir planım olsa şimdilik; çalışanların, sunucuların, reklam yapacakların vb. giderlerini kendimce karşılayamayacağım. Oyun üzerinde o kadar zorlandı daha iyisini de yapmak istemiyorum sadece geliştirmek için önüm açık olacak. İleride projeye destek olacaklara şimdiden teşekkür ederim.Umarım bir sonra ki adımın CraftRise ve SonOyuncuya rakip bir sunucu olur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!