Keyubu çok güzel yardım ediyor.

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Almodria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.929
  • Etiketler Etiketler
    keyubu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ustam bu konuları burda açma bence. Bu sitede Keyubu nun. Şahsen güzel şahane kaliteli bir ekip fakat biraz destekleri kötü.
 
Ustam bu konuları burda açma bence. Bu sitede Keyubu nun. Şahsen güzel şahane kaliteli bir ekip fakat biraz destekleri kötü.
Discord kurallarımıza uymadığı taktirde bu şekil bir yanıt alması normal neredeyse 7/24 destek vermeye çalışıyoruz sabah 6 ya kadar talep açılmasını bekliyorum gerçekten wg bile attığım oldu bir sürü şey yapıyoruz kimseye bir yanlışımız olmadı böyle bir yanıt almasının sebebi tamamen üst yetkilileri etiketlemesi bunu zaten her seferinde belirtiyoruz
 
Bence arkadaşın artık anladığını düşünüyorum. Herkese iyi forumlar ;)
 
1 haftadan beri̇ keyubu dc sunucusuna yaziyorum hesabima gi̇ri̇ş yapamiyorum google doğrulama programi telefonumda yok ve pcmi̇ deği̇şti̇rdi̇ği̇m i̇çi̇n yedek kodumu unuttum hesabimda 200-400 tl arasinda mi̇ktar var yardımcı olur musunuz di̇ye ama bütün yetki̇li̇ler görmezden geli̇yordu komi̇k deği̇l mi̇ bugün de artık canima tak etti̇ eti̇ketledi̇m bütün yetki̇li̇leri̇ sağ olsunlar hemen sorunumu çözmek yeri̇ne mute atmaya kalkıştılar ama yetki̇leri̇ olmadiği i̇çi̇n atamadılar yüce samet gi̇rgi̇ner bey eti̇keti̇mi̇ ve mesajlarimi görüp lapa yapıştırdı bana muteyi̇ eee mesajlari gördün muteyi̇ attin sorunumu çözsene ben seni̇n şi̇rketi̇ne para yatirmişim o para orada duruyor onu kullanmak i̇sti̇yorum yardımcı olsana bana.
Merhaba Emirhan bey. Ben keyubu yetkili ekibinden Muhammet Talha Soysal. Size mute atmamizin sebebi, sizin 1 kişi yerine birden çok kişiyi etiketlemeniz. Sizi bu yüzden muteledik. Ayrıca siz beni veya diğer aktif olan bir kişiyi etiketleseydiniz bakardık. Eğer bakmasaydık sizde birden çok etiket atsaydınız haklı olurdunuz. Fakat talebi açar açmaz direk herkesi etiketlemişsiniz. Ayrıca biz discord üzerinden her türlü desteği veremiyoruz. İyi günler dileriz.
 
Açıklamalarınız için çok teşekkürler yeni işten döndüm ve ilk işim foruma bakmak oldu. Arkadaşın dediği gibi sitedende destek oluşturdum ama mail dönüşü olmamış sağolsun Yusuf abim iletişim numarasını bırakmış şimdi ulaşıyorum ilk zamanda olduğu gibi hala paranın kendisini değiştirmediğini ve egosunun hiç bulunmadığını görmek beni cidden mutlu ediyor bu platformda bir ercan erdem iki sensin haicim yusuf abim :). smt dostum bu yazdığın yorum için seni kınıyor sen bir satıcısın ve kendini böyle ortalıkta madara etmen sen bunu madara edilmek olarak algılamasan dalga geçmek olarak algılasan bile ticaret işiyle uğraşan birinin böyle bir cevap yazması bu işten anlamadığını gösterir bronzecrafttan beri seni tanırım bu forumda bir kaç muhabbetimiz olmuştu eskiden daha iyiydin umarım kendini geliştirirsin ben mute yedim diye sinirlenmemiştim orada bunuda bil dostum :=). Bu forum da konuyu açma sebebim ise burasının da keyubunun olduğunu bilmem umarım beni yanlış anlamamışsınızdır kolay gelsin iyi forumlar.
Discord sunucunuz hakkında aktif kullanmadığımı söylemiştim.
image0.jpg
 
Ben de sinirlenmedim. Konuyu okurken "LAPS" kelimene tebessüm ettim ve bu yorumu yapmak istedim. Umarım Yusuf bey yardımcı olur veya talebini bana yönlendirir ben yardımcı olurum. Ben sadece kurallara uymadığın için gerekli işlemi uyguladım. Bir yeri aktif olarak kullanmıyorsun diye kurallar es geçebileceğin veya bu kullanıcı aktif olarak kullanmıyor diye bizim esnetebileceğimiz bir şey değildir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst