Sol Reklam
P

Perseuscraft

Ziyaretçi
Cidden güzel bir tp ye benziyor deniycem paylaşım icin teşekkürler
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Cidden güzel bir tp ye benziyor deniycem paylaşım icin teşekkürler​

Doğruyu söylemek gerekirse ben de hepsini çok beğendim. Bu arada güzel yorumunuz için teşekkür ederim ☺️ ☕
 
L

Lendry

Ziyaretçi
Tam işime yarayacak texture packler. 1.16 survival yeni başladım ve güzel bir texture pack arıyordum. Teşekkürler <3
 

xPucciGqng

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Katılım
2 Nisan 2020
Mesajlar
528
Elmaslar
371
Puanlar
3.835

Eki Görüntüle 131140

Minecraft 1.16'nın En İyi 3 Doku Paketi!
1.16 sürümünün en iyi doku paketleriyle tanışın :)
Hepinizin gayet iyi bildiği gibi Mojang Studios şirketi, resmen Minecraft 1.16 sürümünü yayınlandı. Hal böyle olunca da 1.16 sürümü için güzel bir doku paketi arayamaya başladık. (İşin açıkçası oyununun normal doku paketi de güzel ama bazen sıkıyor.) Eh, 1.16 da yeni çıktı ve piyasada da güzel paketlerde yok. Bizde sizler için en güzel paketleri araştırıp bulduk ve sizlerinde hoşuna gideceğini düşünüyoruz. O zaman sizleri çok daha fazla bekletmeden konumuza geçelim.

Eki Görüntüle 131141

1 - Faithful 1.16 Doku Paketi ( 1.7.10-1.16)
Listemizin birinci sırasında Faithful 1.16 doku paketi yer alıyor. İşin açıkçası doku paketiyle ilgilenen biriyseniz de bu doku paketini daha önceden mutlaka duymuşsunuzdur. Bunun net sebebi ise bu doku paketinin dünya çapında baya bir ünlü olması ve güzel bir görünüme sahip olması ki 1.8 sürümü de çok tercih ediliyor. (İşin açıkçası ben bu doku paketinin 1.8 sürümünü seve seve kullanıyorum ve bağımlısı gibi bir şey oldum ki 1.16 sürümü de hiç fena görünmüyor. Yani bu doku paketini kullanan insanların gerçekten zevkli insanlar olduğunu düşünmekteydim.) Hatırlıyor musunuz? Az önce sizlere bir şey demiştim. Evet, 1.16 sürümü yeni çıktığı için piyasada pek fazla doku paketi yok. Arkadaşlar, şu an piyasada 1.16 için 20-30 doku paketi var ve bence aralarından en iyisi bu ki 1.16 sürümünü de baya yakın görünüyor. Ayrıca Nether'da da baya gerçekçi ve güzel görünüme sahip. (Küresel kaynak paketi sitelerinde de en çok puanı alan 1.16 kaynak paketi olarak görünüyor.) Şimdiyse listemizin 2. sırasında olan 1.16 doku paketine bakalım. (Bende sizde baya beğeneceksiniz.)

Eki Görüntüle 131142

2 - Dandelion 1.16 Doku Paketi (1.12.2-1.16)
Listemizin ilk sırasında Faithful gibi kaliteli bir doku paketi yer alıyordu. Peki, 2. sırada ne vardı? Evet, sizinde başlıktan gördüğünüz gibi Dandelion 1.16 isminde bir doku paketi yer alıyor. Açıkçası bu başlıkta bir paketi pek daha önceden gördüğünüzü sanmıyorum. Bunun sebebi ise paket yapımcısının bu işlere 1.12.2 sürümünde girişmesi ve pek popüler olmaması... Bu ilgi çekici doku paketimizin biraz daha oyunsu görünümü var ve biraz gerçekliği emiyor ama bu türden doku paketleri de seven arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum. Zaten küresel sitelerde de puanlaması ile kendisini belli etmiş. İşin açıkçası bu doku paketi benlik değil ama fena olduğunu da söyleyemeyeceğim. Bu doku paketi hakkında da sizin net yorumlarınızı almak isterim. Bu da güzeldi. Değil mi? O zaman hızlı bir şekilde 3. kaynak paketimize de geçelim.

Eki Görüntüle 131143


3 - Rodrigo’s 8×8 1.16 Doku Paketi ( 1.8.9-1.16)
Evet, resimlerden de gayet net fark ettiğiniz gibi bu doku paketinin biraz değişik bir görünümü var. Sebebi bilinmez ama kullanıcılar tarafından en çok sevilen 3. 1.16 doku paketi olmuş ve şahsen ben baya bir beğendim ama sizler beğenmiş olabilirsiniz. (Bu arada bilgileri de küresel doku paketi sitelerinden aldığımızı da sizlere hatırlatmakta fayda var.) Bu doku paketine şöyle yakından göz attığımda oyunu daha da basit kılıyor ve gözümüzü biraz daha yoruyor gibi görünüyor ama son söz hep sizin oluyor, tabii. Daha önceden yapımcının 1.16 öncesi güzel kaynak paketleri de var ve o paketleriyle de zamanında çok ses getirmiş birisi olduğunu da mutlaka ama mutlaka sizlere söylemeliyim. (Yanlış hatırlamıyorsam en çok tutan doku paketleri de 1.8.9, 1.12.2, 1.13 ve 1.15.2 temalı doku paketleri idi. Bu gidişle de 1.16 sürümü de saydığım listeye girebilir ki o potansiyeli görebiliyorum.) Arkadaşlar, sizlerinde fark ettiği gibi 3 doku paketinden bahsettik ve bu 3 paket arasından benim en dikkatimi çeken paket de 1. paket oldu. Gerçekten Faithful paketlerini çok beğeniyorum ve küresel anlamda da çok seviliyor. Tabii, burada daha çok düşüncesi önemli olan sizlersiniz ve sizinde bu 3 doku paketi arasında düşüncelerinizi de aşağıdaki yorumlar kısmında almak isterim. Tümden toparlamak gerekirse de sorumu şöyle sorayım, "Arkadaşlar, bu 3 doku paketi arasında en beğendiğiniz doku paketi hangisiydi? Evet, sorumu tam anlamıyla toparladığıma göre de aşağıdaki yorumlar kısmında mutlaka ama mutlaka sizlerle buluşalım ve son olarak da konumu buraya kadar okuyan ve okumayan bütün herkese çok ama çok teşekkür ederim. (Aşağıdaki resim temsili bir resimdir.)

Eki Görüntüle 131144


Konu Tasarımınız Her Konu Tasarımınız Gibi Aşırı Güzel Başarılarınızın Devamını Dilerim :3
 
Son düzenleme:
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Tam işime yarayacak texture packler. 1.16 survival yeni başladım ve güzel bir texture pack arıyordum. Teşekkürler <3​
Konu Tasarımınız Her Konu Tasarımınız Gibi Aşırı Güzel Başarılarınızın Devamını Dilerim :3

Arkadaşlar, konumu beğendiğinize çok sevindim. Ayrıca bu güzel yorumlarınız için de size baya bir teşekkür ederim ;) :8
 
T

Tvic

Ziyaretçi
1.16 surumlerini oynamıyorum fakat oynamaya baslarsam gelip burdakileri denerim
onun dısında konu güzel olmus
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
1.16 surumlerini oynamıyorum fakat oynamaya baslarsam gelip burdakileri denerim
onun dısında konu güzel olmus​

1.16'nın yanı sıra 1.17 sürümüne aşık olabileceğini şimdiden söylemeliyim. Bu arada güzel yorumun için sana çok teşekkür ederim :)
 

Rahmi Can Yılmaz

Koruma 1, Keskinlik 3

Discord:

kashiandwazaki

Katılım
30 Mayıs 2016
Mesajlar
957
Elmaslar
667
Puanlar
15.425
Yer
BURSA
Minecraft
iRahmiCan
1.16 sürümüne yeni başladım 1.8 den şaşmayan birisiydim. :D Faithful pack'lerden çok hoşlanıyorum bu güzel konu için teşekkürler.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
1.16 sürümüne yeni başladım 1.8 den şaşmayan birisiydim. :D Faithful pack'lerden çok hoşlanıyorum bu güzel konu için teşekkürler.​

Ne şansa ben de Faitful paketini baya bir seviyorum. (Sanırım paketin kendisi bizleri gerçekten derinden etkiliyor.) Rica ederim ;)
 

PhoenixGaming

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi

Discord:

»roqqo#7662

Katılım
20 Kasım 2019
Mesajlar
17
Elmaslar
8
Puanlar
2.210
Yaş
24
Minecraft
roqq0
Konu Düzeni Güzel Ayrıca Doku Paketleride Harika Emeğinize Sağlık.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı