Bilmeadimiasd
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Katılım
- 13 Mart 2016
- Mesajlar
- 137
- Elmaslar
- 14
- Puan
- 13.570
- Yaş
- 26
dimitris831#0001
every 3 minutes: # - Her üç dakikada bir,
loop all players: # - Tüm oyuncuları kontrol et,
if loop-player's balance is bigger than or equal to 1000000: # - Eğer (belirli bir oyuncunun) bakiyesi 1.000.000 veya 1.000.000 üstü ise,
execute console command "eh give %loop-player% 1" # - Konsola şu komutu kullandır, "eh give %player% 1"
benim istediğim böyle değil. bu çekiliş skripti benim istediğim skript değil ki. oyuncu kendi isteğine göre bu komutu yazıcak ve parası yetiyorsa oyuncuya itemi vericek. eh de Epic Hoppers plugininindir. Op Skyblock için istemiştim.-
Skriptte hiçbir hata yoktur, neden "eh give %player% 1" yerine "eh give %loop-player%" yazdım diye sorarsanız, öncelikle skriptin mantığı; tüm oyunculara bakıyor ve tüm oyunculardan kimin 1.000.000 milyonu veya 1.000.000 milyondan üstü parası var ise onlara bakiye ekliyor. every 3 minutes gayet stabil bir sayıdır, every 1 second kullanmayınız çünkü aşırı lag yapar.Kod:every 3 minutes: # - Her üç dakikada bir, loop all players: # - Tüm oyuncuları kontrol et, if loop-player's balance is bigger than or equal to 1000000: # - Eğer (belirli bir oyuncunun) bakiyesi 1.000.000 veya 1.000.000 üstü ise, execute console command "eh give %loop-player% 1" # - Konsola şu komutu kullandır, "eh give %player% 1"
KonfessinK#9744
Kanka baştan bi anlatırmısın kaç dakikada bir vercek falan onları söylermisin tam olarak anlamadım anlatırsan bişeyler yapmaya çalışabilirimArkadaşlar sizden küçük bi skript istiyorum basit. Oyuncunun 1m Parası Var İse 1m Parasını Silicek Ve Konsoldan Şunu Yazıcak "eh give %player% 1" Yapabilirmisiniz? Not: Skyblock İçin İstiyorum.
Dakikası yok. Skyblock için istiyorum. Bunu kafa alma gibi düşünebilirsin. Kafa Alma skriptleri. Onun Gibi Fakat Düzenlemeyi Bilmediğim İçin Burdan İstiyorum. Örnek Veriyim.Kanka baştan bi anlatırmısın kaç dakikada bir vercek falan onları söylermisin tam olarak anlamadım anlatırsan bişeyler yapmaya çalışabilirim
KonfessinK#9744
Yapmaya çalışacağım.Dakikası yok. Skyblock için istiyorum. Bunu kafa alma gibi düşünebilirsin. Kafa Alma skriptleri. Onun Gibi Fakat Düzenlemeyi Bilmediğim İçin Burdan İstiyorum. Örnek Veriyim.
Oyuncu /eh al Yazdı
Parasıda 1m'in Üzerinde
konsol oyuncuya "eh give %player% 1" Yazıcak
Oyuncudan 1m Alınıcak
Bunu istiyorum sadece.
Şunu demer misin;
Kod:command /xx: trigger: if player's balance < 1000000: remove 1000000 from player's balance execute console command ""
command /komut:
trigger:
if player's balance > 1000000:
remove 1000000 from player's balance
execute console command "eh give %player% 1"
Hata yok olarak gösteriyor fakat param 0 olmasına rağmen itemi veriyor.Şunu demer misin;
Kod:command /xx: trigger: if player's balance < 1000000: remove 1000000 from player's balance execute console command ""
Oldu teşekkür ederim.olacak sanırımKod:command /komut: trigger: if player's balance > 1000000: remove 1000000 from player's balance execute console command "eh give %player% 1"
seninkiside oldu teşekkür ederim.Kod:command /ehal: trigger: if player's money is greater than or equal to 1000000: remove 100000 from player's money execute console command "eh give %player% 1"
Skript ile aram pek iyi değil :/ dener misin?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!