Sol Reklam

Tanıtım Apple, Çin'de iPhone İle Film Çekti!

  • Konuyu başlatan Silinen üye 79251
  • Başlangıç Tarihi
  • 350
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Apple-Logo-PNG-Photos.png


Apple, Çin'de iPhone İle Film Çekti!
Apple, çektiği filmde Çin'in yeni yılını kutladı.

Selam değerli forum okurları, bugün sizlerle birlikte iPhone üreticisi Apple şirketinin Çin'de iPhone cihazı ile film çekmesi hakkında oldukça detaylı bir şekilde konuşacağız. Bildiğiniz gibi Apple, son zamanların oldukça önde gelen isimlerinden ki adını oldukça eski zamanlardan beride duyuruyor. Hal böyle olunca da günümüzün en başlarda önderlik eden sayılı telefon şirketlerinde olmayı başarıyor. Apple, geçtiğiniz günlerde de Çin'de kendi iPhone cihazıyla yeni bir film çekerek kalitesini tekrar kanıtlamış oldu ki telefonun ciddi anlamda kalitesini sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum. Büyük ihtimal bu filmi büyük bir kısmınız merak ettiniz ama filmden ziyade önce filmin detayları, içeriği ve sebebini sizle konuşacağız.

1517513382624.jpg


Hepinizin bildiği üzere 2 hafta önce 2020 yılına girdik fakat durumlar Çin ülkesinin resmiyeti ve kültürü için oldukça farklı olarak işliyor. Dahası şu an Çin, 2020 yılında ama onların özel takvimlerinde tam anlamıyla resmen yeni yıla 25 Ocak 2020'de giriyorlar ki her yılın farklı hayvan sembolleri oluyor. Bu tarihte Çin halkı, geleneksel bir tatil yapıyor ki bu günler büyük festivaller ile kutlanıyor. Uzun lafın kısacası ülke birkaç günlüğüne şenleniyor ve bu cidden ilginç kültürlerini bütün dünyaya yansıtıyorlar. Büyük ihtimal de bu sembollere televizyonlardan, haberlerden veya internet sitelerinden mutlaka rastlamışsınızdır. Her neyse, konumuza geri dönmek gerekirse bu film için oldukça ince detaylar var. Eğer basit bir örnek vermemiz gerekirse Çin, Apple için oldukça önemli bir konuma sahiptir. Peki neden? İşte bu sorunun cevabı ise gerek Çin'in nüfusu gerekse de Apple'ın en çok cihaz sattığı 2. ülke olması ön görülüyor. İşte bu yüzden Apple, bu filmi son modeli olan iPhone 11 cihazı ile çekip bütün dünyada Çin için resmen, resmi bir şekilde yayınladı. Peki bu filmin detayları ne idi? Aslında sorunun cevabı çok basit ki zaten konuştuklarımızdan az çok filmin içeriğini anlamışsınızdır. Apple, çektiği filmde Çin'in geleneksel yeni yılını kutlayan kısa bir çekti. Aynı zamanda bu filmin kamera arkası görüntüleri de Apple şirketinin resmi Youtube kanalında resmen yayınladı ki en yüksek kalite olarak 1080p'yi oldukça rahatça kullanabilirsiniz.

apple-event.jpg


Sizlere bahsedeceğimiz bu film yaklaşık 8 dakika ve dakikasından da anlaşıldığı gibi oldukça süre bakımından kısa da bir film olduğunu söylemekte fayda var. Filmin tam olarak konusunu ve işleyişini çok özet geçmek gerekirse, bir kadın, kızı ve annesi film içerisinde konu olarak alınıyor ve oldukça ilginç bir film içeriği geçiyor. Her ne kadar da bu Amerika Birleşik Devletleri ve Çin arasında oldukça gergin bir ticaret savaşı olsa dahi Apple, Çin'de olan kullanıcılardan oldukça memnun ki Apple'ın Çin'de bile fabrikası var. Aynı zamanda bu bahsettiğim fabrikada Apple şirketi, Çin için yepyeni özel telefonlar üretmeye devam ediyor ki videonun sonunda, "iPhone ile çekildi." yazısı da birçok film izleyicisinin gözlerinden kaçmıyor.

apple-store-5thave-1920.jpg


Apple'ın iPhone İle Çin'e Özel Çektiği Film!
Konu başından beri filmin içeriği ve detayları hakkında oldukça konuştuk ve şimdi artık filmi izleme zamanı geldi. Aşağıya koyduğum video sayesinde filmi rahatlıkla izleyebilirsiniz ki filmin 1080p seçeneğine kadar üst kalite sekmeleri bulunuyor. Aynı zamanda filmin içinde birkaç yeni modele ait gizemli detaylar bulunuyor ki dikkatli bir film izleyicisi olarak sizlerinde dikkatli olmasını öneririm. Bu arada bu filmi izledikten sonra film hakkında oldukça önemli olan düşünce ve görüşlerinizi mutlaka yorumlar kısmına yazmayı unutmayın ki bende sizlerin film hakkında düşüncelerinizi oldukça merak ediyorum. Bu arada Apple, filmin yanı sıra filmin çekildiği zaman ki ekipmanları kanıtlanması için kamera arkası videosu hazırlamış.



Apple'ın iPhone İle Çektiği Filmin Kamera Arkası!
Az önce Apple'ın iPhone 11 ile çektiği özel filmi izlediğiniz ki büyük ihtimal benimde beğendiğim gibi bence bu başarılı filmi sizlerde sevmişsinizdir. Her neyse, konumuza geri dönmek gerekirse sizlere bahsettiğim bu Çin'e özel çekilen filmin kamera arkası görüntülerini aşağıda olan videodan oldukça pek rahat bir şekilde izleyebilirsiniz ki sizlere bahsettiğim bu, "Kamera Arkası" videosunun klasik bir Kamera Arkası videosu olmadığını söylemekte fayda var. Aslında Apple'ın amacı burada filmi yalnızca iPhone 11 ile çektiklerini kanıtlamaktı ki adamlar ciddi anlamda bu işi başarmış gibi görünüyorlar.



donut_opener.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:

turkeyx

Fırında Isıttığım İlk Taş
Katılım
25 Aralık 2019
Mesajlar
94
Elmaslar
67
Puanlar
2.055
Yaş
27
Minecraft
turkeyx
Adamlar yapıyo :) Yararlı konu teşekkür ederiz.
 

EmirhanSHN

EmirhanSHN - CubeTurk

Discord:

EmirhanSHN#9040

Katılım
3 Ekim 2019
Mesajlar
290
Elmaslar
118
Puanlar
0
Yer
Bursa
Minecraft
EmirhanSHN
Apple'ın Çin'de film çekmesi epey bir acayip, neden diye soracak olursanız Xiaomi zaten Çin'in Apple'ı olarak geçiyor.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Adamlar yapıyo :) Yararlı konu teşekkür ederiz.


Evet, adamlar her an boş durmuyorlar. Aynı zamanda konuyu yararlı bulduğunuza sevindim ?

Apple'ın Çin'de film çekmesi epey bir acayip, neden diye soracak olursanız Xiaomi zaten Çin'in Apple'ı olarak geçiyor.


Her ne kadar Xiamoi Çin'in Apple'ı olarak geçse de Apple, Çin'de en çok satışlarını yapan 2. ülke olarak geçiyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı