EmirhanSHN#0001
Silberpfeil#0267
Hayat böyle Tekin, maalesef insanlar senin gibi tekin olamıyor ki? Ayrıyetten ismini paylaşmayarak çok büyük bir efendilik etmişsin. O kişi yatsın kalksın özür dilesin senden.Daha yeni dedim bi mc de h**ixel oynayayım girdim baktım hesabım çalınmış sonra ben premium dağıtırken benden 4 adet isteyen biri ile bilgilerimi paylaştığımı hatırladım ama verirken de bu hesap benim sakın şifreyi değiştirmeyin demiştim ve adam'a yazmamama rağmen bana cevap bile vermeyip dc'yi kapattı Çok teşekkürler sayenizde bir defa daha öğrendim size iyilik yaramıyor.
Şimdi ekliyorum yeni yazmış ve aynen şunu yazmış "Neyi olm biz oynadık cubecraftta sonra çıktım " Ben bu arkadaşın adını vermiyeceğim hakkım helal değil bunu bilsin.
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Ben boşverdim boş insanları devam edicem pre fln dağıtmaya hatta steam random key steam hesapları flnda dağıtıcam ve şu an isteyene direkt demir hesap verebilirim.Bence artık sizde boş verin.Hayat böyle Tekin, maalesef insanlar senin gibi tekin olamıyor ki? Ayrıyetten ismini paylaşmayarak çok büyük bir efendilik etmişsin. O kişi yatsın kalksın özür dilesin senden.
Silberpfeil#0267
Maalesef, boş veremiyorsun işte. Nefes aldığın sürece asla!Ben boşverdim boş insanları devam edicem pre fln dağıtmaya hatta steam random key steam hesapları flnda dağıtıcam ve şu an isteyene direkt demir hesap verebilirim.Bence artık sizde boş verin.
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Valla çok fazla böyle kazık yediğim için alışkınım :DMaalesef, boş veremiyorsun işte. Nefes aldığın sürece asla!
Ben Bilmem Kİ ?#3432
rfk senin kadar iyisini bulamıyorum napalım :/Rfk dağıtma bence sonunda üzülen sen oluyorsun bizim türk milleti nankör.
"boş olay" anladım.Premium şuanda kullanılabilir halde, boş olay çıkarmaya gerek yok.
ByRegular#7539
Teşekkür ederim rfk allah razı olsun rfk. Bizde yanlış olmaz rfk kolay kolay. Ve benimde en güvendiğim kişiler arasındasın. <3 :<3:rfk senin kadar iyisini bulamıyorum napalım :/
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!