giresun283428
Örümcek Hoşt!
- Katılım
- 13 Nisan 2017
- Mesajlar
- 334
- Elmaslar
- 286
- Puan
- 14.375
- Konum
- Türkiye
- Minecraft
- giresun28
Discord:
Mert#4420
Mert#4420
Mert#4420
nE kendimize Çek yazarsak ne anlamı kalcak ? Para cebimizden çıkıp cebimize gircekKendimize Niye Yazamıyoruz Çek
pazarda satmak için birde oyuncu yok belki benim oynadıgım zamandanE kendimize Çek yazarsak ne anlamı kalcak ? Para cebimizden çıkıp cebimize gircek
Mert#4420
Bu Çek zaten kime yazdıysan sadece o kullanabiliyor o yüzden bunu ticarete dökemez :)) :Dpazarda satmak için birde oyuncu yok belki benim oynadıgım zamanda
Mert#4420
Teşekkürler :DBizim avcı geri dönüş neyse skript güzelmiş.
Sebastian Sasuke#0001
Mert#4420
Teşekkürler.Çok güzel bir skript. Eline sağlık.
Mert#4420
Teşekkürler xdçok güzel bir skript olmuş
sahte çek olayı da efsane xskdeaseaw
Akiserius#1871
Güzel Ancak Geliştirilebilir Hemde Baya Bi :D Neyse Söliceğim Şey Para Verirken Konsola Execute Atarak Değil Şöyle Yap Hem Daha Sağlıklı Hemde Hesabınıza Para Eklendi Yazısı Gelmiyor Görselde E Kendin İstersen Eklersin O Ayrı.Merhaba arkadaşlar,
Forumda bayağıdır aktif değildim artık aktifim o yüzden yaptığım Skriptleri burada paylaşacağım.
Bu Skriptimiz ne işe yarar diye soracak olursanız eğer hemen anlatayım:
Belirlediğiniz bir oyuncuya özel bir Çek hazırlarsınız ve elinize bir kağıt gelir bu kağıtta Çek'in kimin yazdığı ve Çek'in sahibinin kim olduğunu gösterir ve bu Çek'i sadece Çek'in sahibi kullanabilir. Kağıda sağ tıkladığınızda Çek fiyatı ne kadar ise o kadar para hesabınıza eklenir. Ama unutmayın Çek'i yazan kişi Çek'in fiyatını ne kadar yazdıysa o kadar parası hesabından alınır ve girdiği fiyat hesabındaki parasından fazla olmalıdır.
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 95797
Ekli dosyayı görüntüle 95796
![]()
![]()
Kod:options: p: &aÇek » command /cek [<player>] [<integer>]: trigger: if arg 1 is not set: send "{@p} &e/cek &f<oyuncu> <fiyat> &c(10 dakikada bir kullanabilirsin)" to player if arg 1 is set: if arg 1 = player: send "{@p} &cKendine çek yazamazsın!" to player else: if arg 1 is online: if arg 2 is set: set {_arg2} to "%arg 2%" parsed as integer if {_arg2} is bigger than 0: if {_arg2} is bigger than 500-1: if player is op: set {_ceksahibi} to arg 1 set {_cekfiyati} to "%arg 2%" parsed as integer give 1 339 named "&a%{_cekfiyati}% TL &eÇek" with lore "||&a&m------------||||&8Çeki Yazan: &7%player%||&8Çekin Sahibi: &7%{_ceksahibi}%||||&7Çeki bozdurmak için tıkla!" to player stop else: if balance of player is bigger than or equal to {_arg2}: set {_zaman} to difference between {cek::beklemesuresi::%player%} and now if {cek::beklemesuresi::%player%} is not set: set {cek::beklemesuresi::%player%} to now execute console command "eco take %player% %{_arg2}%" set {_ceksahibi} to arg 1 set {_cekfiyati} to "%arg 2%" parsed as integer give 1 339 named "&a%{_cekfiyati}% TL &eÇek" with lore "||&a&m------------||||&8Çeki Yazan: &7%player%||&8Çekin Sahibi: &7%{_ceksahibi}%||||&7Çeki bozdurmak için tıkla!" to player stop else: if {cek::beklemesuresi::%player%} was less than 10 minutes ago: send "{@p} &cÇek'i 10 dakikada bir yazabilirsin!" to player send "{@p} &eKalan süre: &a%difference between {_zaman} and 10 minutes%" to player else: execute console command "eco take %player% %{_arg2}%" set {_ceksahibi} to arg 1 set {_cekfiyati} to "%arg 2%" parsed as integer give 1 339 named "&a%{_cekfiyati}% TL &eÇek" with lore "||&a&m------------||||&8Çeki Yazan: &7%player%||&8Çekin Sahibi: &7%{_ceksahibi}%||||&7Çeki bozdurmak için tıkla!" to player stop else: send "{@p} &cYeterli paran yok!" to player else: send "{@p} &cGirdiğin fiyat $500'den büyük olmalıdır!" to player else: send "{@p} &cGirdiğin fiyat $0'dan büyük olmalıdır!" to player else: send "{@p} &e/cek &f<oyuncu> <fiyat>" to player else: send "{@p} &cOyuncu aktif değil!" to player on rightclick with a 339: if name of player's held item is not "Kağıt": if name of player's held item contains "&eÇek": if lore of player's held item contains "&8Çekin Sahibi: &7%player%": play raw sound "note.pling" at player with pitch 2 volume 10 lore of player's tool contains "&7Çeki bozdurmak için tıkla!" set {_miktar} to name of tool replace all "&a TL &eÇek" with "" in {_miktar} set {_miktar} to name of tool parsed as integer remove 1 of player's tool from player execute console command "eco give %player% %{_miktar}%" send "{@p} &eÇek bozduruldu!" to player else: send "{@p} &cÇekin sahibi sen değilsin!" to player else: remove player's tool from player send "{@p} &cBu çek sahte!" to player broadcast "{@p} &e%player%, &csahte çek kullanmaya çalıştı!"
Takipte kalın Skript paylaşmaya devam edeceğim :))
Renk kodları güncellendi!Bazı hatalar ve buglar giderildi!
En az $500 fiyat giriliyor!
Eğer Op ise hesaptan para almıyor!
Eğer Op değilse Çek kullandıktan sonra 10 dakika bekleme süresi var!
Çek'in ismini değiştirince ve kullanınca Sahte Çek kullandığı için sohbete mesaj gidiyor ve elindeki eşya siliniyor!
Mert#4420
Tavsiyen için teşekkürler fakat benim kullandığım skript sürümünde ne yazık ki o kodu yazınca para vermiyor o yüzden böyle yazdım.Güzel Ancak Geliştirilebilir Hemde Baya Bi :D Neyse Söliceğim Şey Para Verirken Konsola Execute Atarak Değil Şöyle Yap Hem Daha Sağlıklı Hemde Hesabınıza Para Eklendi Yazısı Gelmiyor Görselde E Kendin İstersen Eklersin O Ayrı.
Nasıl Yapılacak : add 1000 to player's balance # Oyuncuya 1000 Para Ekler.
İyi Forumlar...
Saygılarımla...

ChiaX#6271
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!