Yazdığımız Kod İle Konuşulurmu?

YusufAliGüngör

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
40
Elmaslar
32
Puan
0
Yaş
25
Minecraft
YusufAliGungor

Discord:

Yusuf_Ali_Güngör_20#8802

Selam MC-TR !
Bir çok yazılımcı psikolojik olarak diğer insanlardan çok daha farklıdır. Onların bir kaç arkadaşı vardır kahvesi, bilgisayarı ve yazdığı kodu bunlardan bazılarıdır. Çoğu yazılımcı yazdığı kod ile konuşur bilgisayar ile uğraşmayan insanlar bu durumu çok absürt olarak nitelendirirler. Yazılımcıya hatta Yazılımcılığa daha farklı bakarlar. Genellikle bakış açıları hep olumsuz yöndedir. Ancak kod ile konuşan kişiler her zaman çözümü bulan veya bulmaya yakın kişilerdir. Koda sorduğumuz her soru bizi çözüme dahada çok yaklaştırır. Kod kendi kendini açıklayan bir yapıdadır. Onu seversek ve sakin bir şekilde kod ile haşir neşir olmaya devam edersek kod fazla ısrarcı olmaz ve kendini bizlere bırakır.

Şimdi sizlere başlıktaki soruyu soruyorum düşüncelerinizi merak ediyorum.
Sizce Yazdığımız Kod İle Konuşulurmu?
 
ben konuşmuyorum var mı konuşan ya :'D
(bu arada tebrik ediyorum aşşırı iyi bir konu fikri)
 
her zaman olumsuz düşünürüm ve kodlarımı ona göre yazarım. direk olarak örnek verirsek;
if (birŞeyinOlmaması) {
return;
}

devamBumBum();

xd
 
Bana kalırsa konuşmak oldukça işi kolaylaştırıyor minecraft için olmasa da C# kullanırken sohbet ederek daha mantıklı sonuçlar elde ediyordum :))
 
Bana kalırsa konuşmak oldukça işi kolaylaştırıyor minecraft için olmasa da C# kullanırken sohbet ederek daha mantıklı sonuçlar elde ediyordum :))
Bendensin hocam, yaklaş yamacıma :)
 
kötümserimdir, fazla takmam kodlara.
 
Çalıştığım şirkette Oyun geliştirici var tedarikçisi mi var belli değil ama kodlar ile konuşuyor :D
 
ben genelde sinirlenince konuşuyorum xd
 

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst