tamam bilmiyordum teşekkürlerEssentials > config.yml > 453. satır ve 457.satır'ları değiştirin.
Ek olarak skript'e gerek yoktur. Boşuna skript ile uğraşmayın. Sunucunuz için iyi olanı seçin. Böyle bir özellik zaten Essentials eklentisinde mevcut. Essentials'da sunucularda olması gereken önemli eklentiler arasındadır.
essentialsda bulamadım 453. satır boş hangi isimle aratsam çıkar?Essentials > config.yml > 453. satır ve 457.satır'ları değiştirin.
Ek olarak skript'e gerek yoktur. Boşuna skript ile uğraşmayın. Sunucunuz için iyi olanı seçin. Böyle bir özellik zaten Essentials eklentisinde mevcut. Essentials'da sunucularda olması gereken önemli eklentiler arasındadır.
essentialsda bulamadım 453. satır boş hangi isimle aratsam çıkar?
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
on first join:
set join message to "&8[&e+&8] &b%player% &7sunucumuza ilk kez giriş yaptı!"
on join:
set join message to "&8[&e+&8] &b%player%"
on quit:
set quit message to "&8[&e-&8] &b%player%"
on kick:
broadcast "&8[&e-&8] &b%player% &7sunucudan atıldı"
çözüldü çok teşekkürlercustom-join-message: ve custom-quit-message:
join -> giriş
quit -> çıkış
teşekkürlerYukarıda denildiği gibi eğer zaten Essentials kullanıyorsan onun configinden ayarlayabilirsin ama yine de Essentials kullanmayan veya özellikle Skript kullanmak isteyen arkadaşlar açısından atmak istedim.
JavaScript:on first join: set join message to "&8[&e+&8] &b%player% &7sunucumuza ilk kez giriş yaptı!" on join: set join message to "&8[&e+&8] &b%player%" on quit: set quit message to "&8[&e-&8] &b%player%" on kick: broadcast "&8[&e-&8] &b%player% &7sunucudan atıldı"
çözüldü çok teşekkürler
teşekkürler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!